Nahnevaný, ohrdnutý, sklamaný? Sudeikis vraj nevie prehltnúť nový vzťah bývalky

Už niekoľko mesiacov sú bývalí partneri a dvojnásobní rodičia Olivia Wilde a Jason Sudeikis od seba. Napriek tomu sa vraj hrdina hitu Ted Lasso nevie zmieriť s novým životom svojej ex.

13.06.2021 10:30
2019 Foto:
Herecký pár Olivia Wilde a Jason Sudeikis na zábere z roku 2019.
debata

Herečka a režisérka Olivia Wilde sa veľmi rýchlo po potvrdení rozchodu objavila v spoločnosti nového muža. Nie je ním nikto iný ako spevák a herec Harry Styles, s ktorým Američanka nakrúca nový film. Napriek tomu, že spočiatku to vyzeralo na priateľský rozchod, najnovšie správy tvrdia čosi iné. Sudeikis sa vraj veľmi ťažko zmieruje s novým mužom vo Wildeovej živote.

„Zo vzťahu Olivie a Harryho má zlomené srdce,“ cituje svojho informátora portál PageSix.com. „Je stále výrazne sklamaný a v podstate aj trochu nahnevaný,“ pokračoval zdroj. Dôvodom vraj má byť aj fakt, že Olivia Wilde mala s románikom s britským spevákom začať ešte v čase trvania jej vzťahu s expartnerom. Dvojica oficiálne potvrdila rozchod v novembri minulého roka. Už niekoľko týždňov predtým sa však údajne 37-ročná Wilde stretávala s niekdajším lídrom formácie One Direction. Zoznámili sa pri nakrúcaní snímky Don't worry darling, pod ktorého réžiou je Wilde podpísaná.

zväčšiť Spevák a herec Harry Styles pri nakrúcaní filmu... Foto: SHUTTERSTOCK
stzles Spevák a herec Harry Styles pri nakrúcaní filmu The Policeman.

„Jason sa vždy usiloval o to, aby ich rodina fungovala. Úplne ju zbožňovala a preto je to také smutné,“ tvrdil zdroj z okolia páru ešte začiatkom roka.

Ako píše britský Daily Mail, bývalí partneri sa momentálne obaja nachádzajú v Londýne. Sudeikis tu nakrúca druhú sériu komediálneho seriálu Ted Lasso a jeho expartnerka priletela do Londýna z dvoch dôvodov. Jedným je prítomnosť jej súčasného partnera Stylesa, ktorý v metropole nakrúca novinku The Policeman a druhým, že dve deti, ktoré má so Sudeikisom môžu tráviť čas na striedačku s oboma rodičmi.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #Olivia Wilde #Jason Sudeikis

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...