Konečne! Vdova Ivana posiela Gottovým fanúšikom odkaz, oni búrlivo reagujú

Hoci s istým oneskorením, ale predsa... V deň nedožitých narodenín Karla Gotta sa jeho priaznivci dočkajú prekvapenia.

09.06.2021 07:56
Karel Gott Foto:
Karel Gott s manželkou Ivanou počas nakrúcania videoklipu Ta pravá.
debata

Karel Gott začal na sklonku života písať autobiografiu, o ktorej informoval ešte počas svojho života aj on sám. V roku 2019 odišiel na Sardíniu, aby si zaspomínal na nezabudnuteľné okamihy z jeho života, ktoré sa následne do jeho knihy dostali. S fanúšikmi sa neskôr podelil aj o záber, na ktorom sedí za stolom a pred ním je rozložené množstvo fotografií, do výberu ktorých sa Karel Gott pustil práve kvôli knihe.

Na výsledok si museli priaznivci Zlatého slávika počkať o čosi dlhšie, ako sa predpokladalo, keďže kniha sa k nim mala dostať na jeseň. Ivana Gottová sa s dobrými správami ozvala práve v týchto dňoch aj s presným dátumom, kedy bude autobiografia dostupná v kníhkupectvách po celom Česku aj Slovensku.

„Milí priaznivci môjho manžela, veľmi ma teší, že vám môžem dnes prvýkrát ukázať obálku autobiografie Karla Gotta: Moja cesta za šťastím. Tento názov si vybral manžel sám, ako aj titulnú fotografiu Lenky Hatašovej. Knihu Karel dopísal počas svojho života a nájdete ju v českých kníhkupectvách 14. júla 2021, v deň jeho nedožitých narodenín. Na Slovensku sa objaví len o pár dní neskôr, 20.júla.“

karel Gott Čítajte viac Ochránia hrob Karla Gotta? Dochádza trpezlivosť, tu sú kroky vdovy Ivany a správcu cintorína

Odkaz za pár hodín stretol s veľkým nadšením, na facebooku sa páči vyše 27 000 ľuďom. Reagovala napríklad aj speváčka Jitka Zelenková, ktorá sa roky tešila z priateľstva s Gottom. Fanúšikovia pod zverejneným odkazom búrlivo reagujú, na novinku sa tešia a zároveň posielajú aj fotografie svojich zbierok spomienkových predmetov na zosnulého speváka, ktorý by sa 14. júla dožil 82 rokov.

karel gott Čítajte viac Takto pyšne ukázal Karel Gott svetu prvú dcérku s Ivanou! Charlottka má už 15 a otca veru nezaprie

Karel Gott, ktorý trpel akútnou leukémiou, zomrel 1. októbra 2019. 11. októbra sa na verejnej rozlúčke so zosnulým spevákom Karlom Gottom v pražskom paláci Žofín zúčastnilo 49 000 ľudí. 12. októbra sa konala zádušná omša na Pražskom hrade v Chráme sv. Víta, za prítomnosti jeho manželky, Ivany Gottovej, dcér Charlotte Elly, Nelly Sofie, Dominiky a Lucie, a pozvaných hostí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Ivana Gottová

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...