Tento nový párik vás fakt prekvapí! Krásnu Irinu prichytili so slávnym raperom

Špekulovalo sa o tom, že by sa mohla vrátiť k svojmu bývalému partnerovi a otcovi dcérky Ley Bradleymu Cooperovi. Zdá sa však, že namiesto toho sa ruská modelka Irina Shayk vrhla do narúčia iného známeho muža.

10.06.2021 08:48
irina Foto:
Topmodelka Irina Shayk na zábere z roku 2020 po prehliadke značky Versace.
debata

Poriadne prekvapenie vyvolali zábery a informácie o tom, že 35-ročná kráska trávi posledné dni vo francúzskom Provence, kde jej robí spoločnosť známy americký raper, dizajnér a umelec Kanye West. Prvé zábery dvojice získal britský Daily Mail a hoci ide o poriadne neostré fotografie, zjavne fotené z veľkej diaľky, o totožnosti oboch celebrít nie je pochýb.

Ako informuje britský bulvárny denník, dvojicu zachytili so skupinou priateľov neďaleko jedného z luxusných hotelov. Spoločnosť im robilo aj niekoľko ďalších osôb, no Irina a Kanye trávili čas prevažne spoločne a často aj oddelení od zvyšku skupiny.

Podľa viacerých zdrojov nemusí byť až takým prekvapením, že sa 44-ročný raper zahľadel do príťažlivej hviezdy z titulných strán magazínov. Irinu už pozná nejaký ten rok a vraj mal pre ňu aj slabosť už v minulosti ako pre krásnu ženu. Ruska si dokonca zahrala vo videoklipe k jeho skladbe Power a objavila sa aj na jednej z jeho prvých prehliadok, na ktorej prezentoval svoju vlastnú módnu značku.

zväčšiť Raper Kanye West na archívnom zábere. Foto: SHUTTERSTOCK
kanye Raper Kanye West na archívnom zábere.

Ako tvrdia zdroje z okolia, v tom čase ich vzťah bol výlučne profesionálny, ale West bol vraj Shaykovou očarený. Čo spôsobilo a ako sa stalo, že dvojica znovu nadviazala kontakt, však nie je jasné. Portál TMZ.com napriek tomu už tvrdí, že múza značky Versace či Burberry a slávny hip-hopový držiteľ niekoľkých cien Grammy sú pár. „Rozhodne už spolu randia, niet o tom pochýb. Akurát nie je jasné, v akom štádiu a aké vážne to je,“ komentoval nemenovaný zdroj.

Shayk má v zozname expartnerov okrem spomenutého Coopera napríklad aj futbalistu Cristiana Ronalda. West bol niekoľko rokov ženatý s Kim Kardashianovou, s ktorou majú štyri deti. Predtým niekoľko rokov tvoril pár s modelkou a aktivistkou Amber Roseovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Francúzsko #láska #vzťah #irina Shayk #paparazzi #Kanye West #Bradley Cooper

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...