Ďalší muž po Lopezovej boku (a tehličkách)? Sprevádza ju dlhšie ako všetci bývalí!

Meno speváčky Jennifer Lopezovej sa posledné týždne skloňuje najmä v súvislosti s obnoveným románikom s hercom Benom Affleckom, ku ktorému došlo ani nie pár týždňov po jej rozchode s podnikateľom a športovcom Alexom Rodriguezom. Paparazzovia však divu zachytili v spoločnosti ďalšieho muža.

11.06.2021 00:00
615017676 Foto:
Speváčka Jennifer Lopez predvádza svoje pevné bruško v uliciach Miami a po boku svojho dlhoročného manažéra Bennyho Medinu.
debata

Päťdesiatjedenročná speváčka sa v stredu popoludní objavila v Miami a, samozrejme, reportérov mala v pätách. Tí si prišli na svoje, keď mohli zvečniť ukážkovú formu nestarnúcej latino divy. Napriek tomu, že má Lopez po päťdesiatke, hrdo si obliekla tričko nad pupok a odhalila svoje pevné a udržiavané bruško.

Pre tých, ktorí nesledujú život a kariéru interpretky hitov ako Let's get loud či Booty, by určite mohla byť zaujímavá aj prítomnosť nie celkom známeho muža. Nebol to ani Ben Affleck, ani niektorý z Lopezovej bývalých (napríklad s tretím exmanželom Marcom Anthonym nedávno spoločne obedovali). Za jeho prítomnosťou však netreba hľadať nový románik či pikantériu. Išlo totiž o Bennyho Medinu, speváčkinho dlhoročného manažéra, ktorý sa o ňu stará už celé roky.

614043334 Čítajte viac Reč tela hovorí jasne! 5 FOTO dôkazov, že Lopez a Affleck sú pre seba stvorení

Medina stál za štartom kariéry slávnej speváčky ešte v roku 1999, pričom v tom čase sa spojil aj so známym vydavateľom, producentom (exmanželom Mariah Careyovej) Tommy Mottolom. Lopez neskôr zverila svoju kariéru do rúk len samotnému Medinovi, v roku 2003 ho však vyhodila a ich konflikt sa dokonca skončil na súde. V roku 2008 sa však Medina vrátil do pozície manažéra Jennifer Lopezovej a dokonca sa stal krstným otcom jej oboch detí – dvojčiat Maxa a Emmy. Odvtedy dvojica spolupracuje a speváčka si veľmi pochvaľuje ich profesionálny, ale aj súkromný priateľský vzťah.

Zo záberov, ktoré sa objavili v médiách, to nie je na prvý pohľad celkom zjavné. Medina, ktorý tiež kedysi začínal ako spevák s vlastnou hudobnou kariérou, má už 63 rokov. V bielej košeli, šortkách a teniskách však pôsobí mladistvo a po boku svojej dobrej kamarátky a klientky aj veľmi spokojne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #Jennifer Lopez #manažér #Benny Medina

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....