Odpoveď na jeho svaly a ukážkovú formu: Levine trénuje aj na Havaji - takto!

Len pred pár dňami sa objavili v médiách paparazzovské zábery speváka Adama Levina z formácie Maroon 5. Bez trička. Samozrejme, zožali množstvo pozitívnych ohlasov. Je jasné, ako sa udržiava vo forme.

14.06.2021 00:00
614539694 Foto:
Spevák Adam Levine na pláži havajského ostrova Maui predvádzal svalnatú figúru.
debata (1)

Líder populárnej americkej kapely, ktorý nedávno potvrdil svoj návrat do poroty speváckej šou The Voice, sa pravidelne venuje tréningu. Jeden z posledných prebiehal práve na Havaji, kde sa 42-ročný Levine nachádza s celou rodinou a skupinou priateľov.

Do nej patrí aj spevákov osobný tréner Austin Pohlen, ktorý zjavne svojho klienta nenechal oddychovať ani počas dovolenky. Kettlebely, lano, činky aj vlastná váha, balančné cvičenie, spevnenie nôh a dôraz na brušné svalstvo – Levine absolvoval azda všetko možné a jeho kamarát a tréner ho pritom dokonca zachytil na inštruktážnom videu, ktoré sa objavila na Pohlenovom vlastnom instagramovom profile.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Austin Pohlen (@pohlenfitness)

Samotný hudobník bol so zdieľaním podobných momentov opatrnejší. Ani jemu však nie je cudzie občas sa pochváliť výsledkami tvrdej práce. V minulosti sa tak v médiách objavili fotografie, kde pózuje takmer nahý a v zrkadle fotografuje svoje napumpované svaly.

Levine je už niekoľko rokov ženatý s topmodelkou Behati Prinsloo, s ktorou vychovávajú dve dcérky. O tom, že slávny otec má zmysel pre každú srandu, presvedčil už pred časom spoločným záberom s celou rodinkou, na ktorom pózoval aj on sám v ženských šatách. „Baby sa skrátka chcú zabávať,“ napísal k fotografii. Jeho dcérky Dusty a Gio vraj boli nadšené. Tridsaťtriročná manželka Behati si vraj ešte trúfa na jedného potomka, pri ňom sa možno celebritná dvojica dočká do tretice syna.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adam Levine (@adamlevine)

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Adam Levine #tréning #forma

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...