Dusno medzi Lopezovou a Garnerovou? Dve slávne ženy v tom majú jasno

Sledovaná hollywoodska dvojica, ktorá kedysi tvorila pár - Jennifer Lopez a Ben Affleck, plní už pár týždňov titulky médií.

13.06.2021 00:00
Jennifer Lopez  - koláž Foto:
Jennifer Lopez a Jennifer Garner.
debata

Štyridsaťosemročný herec a o tri roky staršia latino diva sa nechávajú spoločne vidieť čoraz častejšie, ich obnovený vzťah sa preto skloňuje čoraz častejšie.

614043334 Čítajte viac Reč tela hovorí jasne! 5 FOTO dôkazov, že Lopez a Affleck sú pre seba stvorení

Affleck tvoril pár s Lopezovou v rokoch 2002 až 2004, s Garnerovou sa oženil v roku 2005. Čo si o novom vzplanutí dávnej lásky slávnej dvojice myslí Affleckova exmanželka, Jennifer Garner? Ako informuje magazín US Weekly, ktorý cituje zdroj z okolia Garnerovej, nemá údajne žiaden problém s tým, ak by sa dvojica k sebe vrátila. Lopez matku Affleckových troch detí takisto rešpektuje.

„JLo považuje Garnerovú za veľmi milého človeka a úžasnú matku,“ informuje stránka E! News. Napätie medzi dvoma ženami tak zjavne nehrozí, rovnako, ako sa snaží Garner vychovávať svoje tri ratolesti aj po rozvode najlepšie ako vie, aj s pomocou ich otca, o to isté sa snaží aj mama dvojičiek, Jennifer Lopez. Otcom jej detí je spevák a jej exmanžel Marc Anthony.

shutterstock Ben Affleck a Jennifer Lopez Čítajte viac Šokovaný a znechutený! Koho že to šumy okolo návratu Lopezovej k Affleckovi rozladili?

Nie všetci sú však z tohto vzplanutia až takí nadšení. Ako pred časom informoval portál eonline.com, Lopezovej ex-snúbenec Alex Rodriguez (45) je nielen šokovaný, ale aj znechutený. Skutočnosť, že speváčka sa dokáže tak rýchlo „preladiť“ smerom k inému mužovi známeho športovca znepokojili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Jennifer Garner

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....