Oni môžu a ja nie? Ross z Priateľov prepravuje dcéru tak, ako ostatní! Na pravidlá kašle

Herec David Schwimmer je otcom dcéry Cleo Buckman Schwimmer, ktorej mamou je jeho bývalá manželka, Zoe Buckman. S ňou žil v manželstve v rokoch 2010 až 2017.

11.06.2021 00:00
David Schwimmer Foto:
Herec David Schwimmer a jeho dcéra Cleo na e-kolobežke v New Yorku.
debata

A hoci si slávny Ross z Priateľov vďaka kultovému seriálu zarobil milióny, na predvádzanie okázalého luxusu si nepotrpí. 10-ročnú dcéru by mohol po uliciach voziť nielen limuzínou, ale dokonca by sa mohli prepravovať aj helikoptérou, ak by si zmysleli. Seriálový Ross však využíva na pohyb New Yorkom to, čo mnoho iných rodičov – elektrickú kolobežku.

A hoci takáto preprava detí spolu s rodičmi je bežná aj u nás, povolená nie je. Ako upozorňuje Daily Mail, Schwimmer takouto jazdou s dcérou porušil hneď niekoľko pravidiel – nielenže nemôže dcéru voziť na e-kolebežke určenej pre jednu osobu, navyše jej chýbala aj prilba. Jazdci na e-kolobežkách a e-skútroch musia dovŕšiť 16 rokov a v tomto veku sú povinní mať na hlave prilbu.

Aisha Tyler - koláž Čítajte viac Ako krásna Charlie v Priateľoch randila s Joeym aj Rossom! A dnes? Má 50 a očarí kohokoľvek

David Schwimmer sa s bývalou manželkou zoznámil v roku 2007 v Londýne, v roku 2010 sa postavili pred oltár. V roku 2017 ohlásili rozchod. Slávna seriálová hviezda v minulosti randila napríklad aj so speváčkou Natalie Imbruglia, s izraelskou herečkou Mili Avital či so speváčkou a herečkou Tinou Barrett.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Schwimmer

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...