Shakira sa už dlho nepochválila synmi! Až teraz... Aha, čomu prepadol mladší z nich

Fotografie detí speváčky Shakiry (44), ktorých otcom je futbalista Gerard Pique, sa na sociálnych sieťach slávnej rodáčky z Kolumbie objavujú zriedka.

12.06.2021 00:00
Gerard Pique Foto:
Partneri Gerard Pique a Shakira.
debata

Aktuálne sa však hviezda, ktorú sleduje 70 miliónov fanúšikom, jedným záberom predsa len pochválila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shakira (@shakira)

Jej mladší syn Sasha, ktorý v januári oslávil šieste narodeniny, začal s kurzami surfovania. „Sasha so svojimi priateľmi a učiteľmi Kaiom a Hansom po ich prvej lekcii surfovania,“ píše pyšná mama na Instagrame. Jej usmiaty syn stojí medzi dvoma inštruktormi v zjavne dobrej nálade. Surfovanie je aj koníčkom slávnej speváčky, čo dokazujú aj jej fotografie na Instagrame.

Na fotografie detí je skúpy aj partner speváčky, futbalista Gerard Pique (34). Ten naposledy zverejnil rodinný záber počas augusta 2020, kde sedí celá rodinka na pláži a hľadí na more. Deti sú však na fotografie zachytené ich odzadu.

Shakira Čítajte viac Synovia Shakiry a Piquého vo futbalovom ošiali! Ale slávnemu otcovi nefandili

Oboch synov ukázala speváčka fanúšikov napríklad v roku 2018 počas MS vo futbale, kedy sa obaja do objektívu usmievali vo futbalových dresoch. V roku 2018 hral Gerard Piqué za národný tím Španielska, synovia však podľa záberu fandili Kolumbii, rodnej krajine ich slávnej mamy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shakira (@shakira)

Shakira sa s partnerom, Gerardom Piquém, spoznala práve vďaka MS vo futbale, ale v roku 2010, ktoré sa konali v Juhoafrickej republike. K šampionátu Shakira naspievala pieseň Waka Waka (This Time for Africa). Pár sa prvý raz stretol počas nakrúcania klipu k spomínanej skladbe na jar 2010. Okrem syna Sashu vychovávajú spoločne aj o tri roky staršieho Milana.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #Gerard Piqué

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...