Douglasova krásna dcéra skončila strednú: Prišiel ako hrdý otec a dočkal sa faux pas

Záver stredoškolského štúdia má už za sebou aj dcéra slávnej dvojice Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones. Hviezdny pár nechýbal na záverečnej slávnosti, ako herec neskôr priznal, prihodilo sa mu na ňom kuriózne faux pas.

13.06.2021 13:30
shutterstock 1312410767 Foto:
Herec Michael Douglas s manželkou Catherine Zeta-Jonesovou a ich spoločnou dcérou Carys Douglasovou. Záber je z roku 2019.
debata

Hrdina komediálnej série The Kominsky Method sa dokonca posťažoval v talk-šou speváčky a moderátorky Kelly Clarksonovej. „Kelly, poviem ti, je to trošku drsné, keď vychádzaš z dverí na záverečnej slávnosti štúdií vlastnej dcéry a iní rodičia sa ti prihovárajú ‚Gratulejeme vám, musíte byť na vnučku naozaj hrdý‘,“ opísal situáciu 76-ročný Douglas.

Vzápätí však dodal, že to nebral osobne. „Nie, myslím si, že sa len snažili byť milí. Neberiem si to k srdcu,“ poznamenal s úsmevom hrdý otec. Okrem dcéry Carys, ktorá v apríli oslávila 18. narodeniny, má s manželkou Zeta-Jonesovou aj dvadsaťročného syna Dylana. Z prvého manželstva s Diandrou Lukerovou pochádza syn Cameron, ktorý oslávil minulý rok už 42. narodeniny a zo slávneho otca spravil len nedávno aj dvojnásobného ded­ka.

Michaela Douglasa môžu diváci vidieť aktuálne práve v spomenutom komediálnom seriáli The Kominsky Method, ktorý pochádza z produkcie Netflix. Pred pár týždňami mala premiéru tretiu a záverečná séria.

V seriáli sa Douglas znovu zišiel so svojou bývalou kolegyňou a kamarátkou Kathleen Turnerovou, ktorá v seriáli stvárnila jeho bývalú manželku. Dvojicu v polovici 80-tych rokov minulého storočia preslávila dvojica dobrodružných filmov Honba za diamantom a Honba za klenotom Nílu a neskôr aj dráma s čiernohumornými prvkami Vojna Roseovcov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Michael Douglas #faux pas

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....