Je to vážne! Affleck obnovil vzťah aj s najdôležitejšou ženou Lopezovej života

Ďalší dôkaz, že medzi Benom Affleckom a Jennifer Lopezovou je to vážne, priniesli pred pár dňami americké médiá. Dôvodom má byť blízky vzťah s veľmi dôležitou ženou.

14.06.2021 00:00
APTOPIX "Vax Live: The Concert to Reunite the... Foto: ,
Päťdesiatjedenročná Jennifer Lopez s vlastnou mamou Guadalupe Rodríguezovou na koncerte v Kalifornii.
debata

Áno, asi tušíte správne, režisér a scenárista si vraj znovu podmanil aj Lopezovej mamu Gaudalupe a dokonca ich spoločne zachytili v Las Vegas. Affleck a Guadalupa Rodriguez sa spolu objavili na mieste zvanom Wynn Resort, kde prebiehalo aj nakrúcanie nešpecifikovaného projektu. Dvojica bola obklopená kameramanmi a štábom a podľa viacerých zdrojov z okolia, bolo jasné, že Affleck si s mamou svojej súčasnej partnerky veľmi dobre rozumie.

Pre Rodriguezovú, samozrejme, nie je žiadnou novou tvárou. Držiteľa Oscara pozná ešte z čias, keď s ním jej dcéra randila v rokoch 2002 až 2004. „Guadalupe zbožňuje Bena a je veľmi rada, že je opäť súčasťou života jej dcéry. Vždy si spolu rozumeli,“ citoval svoj zdroj portál PageSix.com.

Podľa jeho slov vraj známeho herca a mamu latino-divy spája aj hráčska vášeň. Vo Vegas si vraj v minulosti viackrát boli spolu zahrať. „Teraz tam Ben nakrúca nový projekt a využili príležitosť. Gaudalupe sa k nemu pridala, aby si spolu zahrali v kasíne a na automatoch,“ komentoval zdroj.

Mohol by vyzerať spokojnejšie? Takto...
Paparazzoviský záber z roku 2003, ktorý...
+2Pohľad priamo do očí, nadšenie a radosť,...

Stránka PageSix.com má k dispozícii dokonca zábery, ako sa dvojica zabáva pri hracích automatoch. Pozrieť si ich môžete tu.

Speváčka Jennifer Lopez stále oficiálne nepotvrdila vzťah s Affleckom, no o tom, že sa dvojica stretáva už niet najmenších pochýb. Minulý týždeň sa napríklad spoločne vybrali na večeru do reštaurácie vychýreného šéfkuchára Wolfganga Pucka a celý čas boli v objatí a nedokázali sa od seba odtrhnúť.

Lopez iba krátko pred obnovením vzťahu s Affleckom ukončila vzťah s Alexom Rodriguezom, s ktorým bola aj zasnúbená a plánovali svadbu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Ben Affleck #Las Vegas #mama

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...