Kráľovná Alžbeta II. ako hostiteľka, Kate ako najžiarivejšia hviezda po jej boku

Manželka princa Williama počas jej premiéry rozhodne nesklamala, žiarila v elegantných šatách obľúbenej značky Alexander McQueen.

12.06.2021 12:33
kate Foto: ,
Zľava: Vojvodkyňa Kate, vojvodkyňa Camilla a kráľovná Alžbeta II. na večernej recepcii lídrov G7.
debata (3)

Britská kráľovná Alžbeta II. hostila v piatok lídrov skupiny krajín G7 na večernej recepcii, kde sa členovia kráľovskej rodiny voľne pohybovali medzi najvplyvnejšími politikmi na svete a nezáväzne s nimi debatovali.

Na udalosti, ktorá bola pre väčšinu médií uzatvorená, popíjali spolu drinky členovia kráľovskej rodiny, svetoví lídri a ich manželia či manželky. Recepcia sa konala v environmentálnom komplexe Eden Project v juhozápadnom anglickom grófstve Cornwall – ide o atrakciu, ktorá je vlastne najväčším vnútorným dažďovým pralesom pod gigantickými kupolami.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate na večernej recepcii lídrov G7. Foto: SITA/AP, Oli Scarff
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate na večernej recepcii lídrov G7.

Na recepcii sa zúčastnili tri generácie monarchie a konala sa v prvý večer trojdňového summitu skupiny najbohatších krajín G7 v Cornwalle. Princ Charles a jeho manželka Camilla sa pripojili k princovi Williamovi a jeho manželke Kate, ktorí boli prítomní na podujatiach G7 vôbec prvýkrát.

Kráľovná Alžbeta II. na večernej recepcii...
Zľava: Vojvodkyňa Kate, vojvodkyňa Camilla a...
+2Kráľovná Alžbeta II. na večernej recepcii...

Kate zvolila výsostne elegantný model bielych šiat Alexander McQueen. Ale manželka princa Williama nezaujala len šatami a dokonalým účesom, pohľady priťahovali jej exkluzívne náušnice z dielne Robinsona Pelhama, ktorých hodnota je 5 000 eur. Na svetlé farby počas slávnostnej udalosti stavila aj panovníčka, ktorá na recepciu dorazila v šatách s výraznou kvetinovou potlačou, ku ktorým siahla po decentnom perlovom náhrdelníku.

zväčšiť Kráľovná Alžbeta II. na večernej recepcii... Foto: SITA/AP, Oli Scarff
kráľovná Kráľovná Alžbeta II. na večernej recepcii lídrov G7.

Lídrom a ich životným partnerkám či partnerom, vrátane amerického prezidenta Joea Bidena a jeho manželky Jill Bidenovej, podávali na večeru pečenú kambalu (rybu), cornwallské zemiaky a listovú zeleninu s cesnakovým pestom. Hostinu pre nich pripravil miestny šéfkuchár.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #kráľovná Alžbeta II.

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...