Aj kráľovná Alžbeta II. dokáže byť zábavná! Neveríte? Touto vetou pobavila hostí

Uplynulý víkend bol pre britskú panovníčku nabitý povinnosťami. Ale 95-ročná kráľovná ich dokáže spríjemniť sebe aj ostatným.

14.06.2021 11:50
kráľovná Foto: ,
Kráľovná Alžbeta II. na večernej recepcii lídrov G7.
debata

Britská kráľovná Alžbeta II. hostila v piatok lídrov skupiny krajín G7 na večernej recepcii, kde sa členovia kráľovskej rodiny voľne pohybovali medzi najvplyvnejšími politikmi na svete a nezáväzne s nimi debatovali.

95-ročná panovníčka počas podujatia pobavila všetkých svojou otázkou. „Čaká sa od nás, že sa budeme tváriť, ako že si to užívame?“ spýtala sa smerom k premiérovi Borisovi Johnsonovi, ktorý sedel po jej ľavici. „Určite!“ reagoval Johnson. „A my si to užívame, aj keď tak nevyzeráme,“ zavtipkoval.

Kráľovná Alžbeta II. na večernej recepcii...
Zľava: Vojvodkyňa Kate, vojvodkyňa Camilla a...
+2Kráľovná Alžbeta II. na večernej recepcii...

Počas recepcie robili panovníčke spoločnosť aj vojvodkyňa Kate či vojvodkyňa Camilla. Pre manželku princa Williama, ako aj pre neho samého, išlo o premiéru – obaja boli prítomní na podujatiach G7 vôbec prvýkrát.

kate Čítajte viac Kráľovná Alžbeta II. ako hostiteľka, Kate ako najžiarivejšia hviezda po jej boku

V sobotu Alžbeta II. oslávila svoje narodeniny na hrade Windsor, okrem iného sa prizerala vojenskej prehliadke usporiadanej na jej počesť. Ako informuje denník The Sun, panovníčka dostala špeciálny darček od princa Andrewa a jeho dvoch dcér – princeznej Beatrice a princeznej Eugenie. Má ísť o šteniatko psa corgi, ide o plemeno, ktoré panovníčka chová už celé desaťročia. Pes sa mal ku kráľovnej nasťahovať vo štvrtok, v deň nedožitých stých narodenín jej manžela, princa Philipa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Alžbeta II.

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...