Už sú svoji? Gwen Stefani a Blake Shelton sa mali tajne zosobášiť

Gwen Stefani a country interpret Blake Shelton sa zoznámili v šou The Voice v roku 2015.

14.06.2021 14:00
Gwen Stefani a Blake Shelton Foto:
Gwen Stefani a Blake Shelton.
debata

Majú už svadbu za sebou? Ako informujú americké médiá, „New York Post“ či portál pagesix, slávny pár Gwen Stefani a Blake Shelton si mali vystrojiť tajnú svadbu na ich ranči v Oklahome.

New York Post priniesol zábery slávnej speváčky, na ktorých sa na jej ruke jagoce obrúčka posiata diamantami vedľa jej zásnubného prsteňa. Krátko predtým zverejnila Stefani na Instagrame fotografiu, na ktorej je napísané: „Ide sa vydávať“. Ani jeden z dvojice zatiaľ oficiálne svadbu nepotvrdil.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwen Stefani (@gwenstefani)

Gwen Stefani (51) a country interpret Blake Shelton (44) sa zoznámili v šou The Voice v roku 2015 a zásnuby oznámili na jeseň 2020. K žiadosti o ruku tak prišlo po piatich rokoch vzťahu, prsteň jej Shelton nastokol na ruku v Oklahome.

Speváčka Gwen Stefani v šatách Dolce & Gabanna. Sprevádzal ju partner Blake Shelton. Čítajte viac Gwen Stefani má doma najsexi muža planéty! Nečudo, že o ňom stále básni

Obom sa v čase ich zoznámenia rozpadli predošlé vzťahy. Stefaniovej s hudobníkom Gavinom Rossdaleom, s ktorým má tri deti, Sheltonovi s country speváčkou Mirandou Lambertovou. Cestu k sebe si tak našli v období, kedy obaja prechádzali rozvodmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwen Stefani #Blake Shelton

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...