Dcéru slávneho herca pohrýzol pes priamo do tváre! S poraneniami sa ukázala na premiére

Dcéru britského herca Ewana McGregora pohrýzol pes do tváre.

15.06.2021 14:00
debata

25-ročná Clara McGregor skončila na pohotovosti potom, čo na ňu zaútočil pes. Následne sa pekná hnedovláska zúčastnila premiéry, na ktorej boli jej poranenia tváre zjavne viditeľné. Zábery sa objavili aj na jej Instagrame.

zväčšiť Clara McGregor s poraneniami na tvári na... Foto: Profimedia
Clara McGregor Clara McGregor s poraneniami na tvári na premiére filmu The Birthday Cake v Las Vegas.

Pes na ňu zaútočil krátko pred premiérou, na ktorej sa chcela stoj čo stoj zúčastniť, keďže išlo o film, v ktorom účinkovala ona aj jej slávny otec, ktorého poznajú najmä fanúšikovia kultového Trainspottingu (1996). Clara McGregor je zároveň aj producentkou filmovej novinky, v ktorej si zahral Val Kilmer či Lorraine Bracco a Ashley Benson.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clara McGregor (@claramcgregor)

Sériu záberov z pohotovosti zverejnila s vetou: „Ak skončíte na pohotovosti po uhryznutí psom 30 minút pred červeným kobercom.“ Ako k hroznému útoku psa na jej tvár došlo, herečka a producentka nezverejnila.

herec Ewan McGregor na premiére filmu Doktor Spánok. Čítajte viac Definitívna bodka za 20-ročným manželstvom! Ewan McGregor je voľný

Okrem Clary je McGregor otcom ďalších troch detí, ktoré vychovával so svojou exmanželkou, Evou Mavrakisovou. V roku 2017 sa ich vzťah skončil. Pod rozpad dlhotrvajúceho manželstva sa podpísalo hercovo vzplanutie ku kolegyni zo seriálu Fargo, Mary Elizabeth Winsteadovej. McGregor sa s Mavrakisovou oženil v roku 1995.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #útok psa #Ewan McGregor

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...