Toľko členov kráľovskej rodiny pokope! Na dostihoch v Ascote, so štýlovými klobúčikmi, sa predviedli... Pozrite

Hoci britská panovníčka sa tento rok zatiaľ na kráľovských dostihoch Royal Ascot neobjavila, kráľovská lóža prázdna nie je.

16.06.2021 09:13
charles Foto: ,
Členovia kráľovskej rodiny na podujatí Royal Ascot.
debata (2)

Z jej pohodlia si slávne dostihy spoločne pozreli Mike a Zara Tindallovci, princ Charles s manželkou, aj jeho sestra, princezná Anne či princ Edward s manželkou Sophiou. Podujatie v Berkshire členovia kráľovskej rodiny milujú, Alžbetu II. nevynímajúc. Tá si však prvý deň dostihov tento raz nechala ujsť.

Princ Charles a vojvodkyňa Camilla na podujatí...
Zara Tindal  na podujatí Royal Ascot.
+4Členovia kráľovskej rodiny na podujatí Royal...

Mike a Zara Tindallovci sa spoločne objavili na verejnosti po prvý raz od narodenia ich tretieho spoločného potomka, syna Lucasa, ktorý prišiel na svet v marci a stal sa tak desiatym pravnúčaťom britskej kráľovnej Alžbety II. Drobec však na dostihoch chýbal, hoci pred pár týždňami sa spolu s mamou objavil na dostihoch v Houghtone na východe Anglicka, keďže Zara Tindall sa profesionálne venovala jazdectvu, v rámci ktorého sa jej podarilo získať už mnohé ocenenia. Je veľkou fanúšičkou tohto športu.

kate Čítajte viac Kráľovná Alžbeta II. ako hostiteľka, Kate ako najžiarivejšia hviezda po jej boku

39-ročná Zara prišla na podujatie v šatách krémovej farby, ktoré zdobili čierne bodky. Išlo o model značky ME+EM v hodnote 250 libier. Na jej hlave nechýbal „povinný“ klobúčik, ktorého odtieň korešpondoval s farbou jej šiat.

Vojvodkyňa Camilla zvolila na podujatie modré tóny, s jej pruhovaným letným kabátikom ladilo aj jej rúško. Na hlave mala klobúk v odtieni „baby blue“. Sestra jej manžela, princezná Anne, takisto volila modrú, ale odtieň kráľovskej modrej.

zväčšiť Princ Charles a vojvodkyňa Camilla na podujatí... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
charles Princ Charles a vojvodkyňa Camilla na podujatí Royal Ascot.

Dostihový areál Ascot má v rámci novej vládnej schémy možnosť denne privítať 12 000 ľudí. Ide o Britmi zvlášť vyhľadávané podujatie s účasťou „smotánky“, ktoré sa každoročne teší enormnému záujmu médií.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Ascot #dostihy v Ascote

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...