Čiernobiela a sexy! Kendall Jenner v uliciach LA ako magnet, pod pazuchou nový hit

Jej slávne sestry majú síce viac followerov, ale keď príde na paparazzovský záujem, v prípade modelky Kendall Jennerovej sa rozhodne nedá hovoriť o tom, že by hrala druhé husle.

18.06.2021 00:00
Kendall Jenner Foto:
Modelka a influencerka Kendall Jenner v koženom komplete a s kabelkou z dielne značky Prada - modelom Cleo.
debata

Slávna členka televíznej rodiny, ktorá si však okrem reality-šou dokázala vytvoriť aj samostatnú modelingovú kariéru, sa pred pár dňami objavila v uliciach Los Angeles. Samozrejme, mala paparazzov v pätách.

Treba dodať, že v tomto prípade za to mohla aj prítomnosť ďalších „lákavých“ tvárí zo sveta šoubiznisu. Krásna Kendall sa vybrala na narodeninovú oslavu kamarátky Stassie Karanikolaou, ktorá dovŕšila 24. narodeniny. Stassie je v šoubiznisových kruhoch známa ako dobrá priateľka množstva celebrít. Okrem Kendall medzi ne patrí napríklad aj modelka Hailey Bieber, dídžejka Chantell Jeffries či speváčka Kehlani a modelka Winnie Harlow.

Všetci menovaní sa objavili aj na narodeninovom žúre, ktorý sa konal ešte minulý týždeň. Kendall Jenner zaujala reportérov takmer okamžite aj voľbou výrazného modelu – koženého kompletu zloženého zo širokých nohavíc a bandeau podprsenky. Čiernobiely model potom doplnila kabelkou z dielne talianskej firmy Prada.

zväčšiť Aj speváčka Rita Ora sa už predviedla s... Foto: AKGS/PRADA
Rita Ora Aj speváčka Rita Ora sa už predviedla s kabelkou Cleo z dielne značky Prada, ktorá je novým hitom.

Ide o výrobok, ktorý dostal názov Cleo a ktorý je celkom zjavne novým „hitom“ medzi známymi ženami aj v rámci predaja. Či si ho Kendall kúpila, alebo jej ho z Talianska poslali darom, nie je jasné. Isté však je, že pár fotografií s kabelkou dokáže zázraky – množstvo fanúšikov bude túžiť po rovnakej, Kendall sama osebe je naozaj dobrá reklama.

Hoci vo svete modelingu je aktuálne dianie je stále relatívne obmedzené, už čoskoro odštartujú aj živé prehliadky niekoľkých značiek. Či sa na nich zúčastní aj slávna Američanka, je tiež zatiaľ nejasné. Cestovanie a obmedzenia stále ešte komplikujú profesionálne záväzky medzi Atlantikom. Kendall sa však môže aspoň sústrediť viac na svojho partnera – basketbalistu Devina Bookera. S ním oslávila počas uplynulého víkendu prvé výročie vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Prada #Kendall Jenner #žúr

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...