Hodina dejepisu? Angelina má nové tetovanie, toto bude (naveky) nosiť na predlaktí

V Hollywoode je nepochybne známa ako jedna z najpotetovanejších hviezd. A ani s oslavou 46. narodenín herečka Angelina Jolie nepoľavuje.

20.06.2021 00:00
angelina2018
Herečka Angelina Jolie na archívnom zábere z roku 2018.
debata

Pred pár dňami portál PageSix.com priniesol zábery paparazzov, podľa ktorých sa zdá, že šesťnásobnej mame pribudlo na tele nové tetovanie. Objektívy ho zachytili na jej predlaktí, ktoré okrem pôvodných kresieb ozdobil aj výrok v taliančine.

Držiteľka Oscara má do kože na ruke ozdobným písmom vypísanú vetu „Eppur si muove“, čo je vyjadrenie prisudzované slávnemu Galileovi Galileimu. Áno, ak ste práve zalovili v pamäti, pomôžeme vám – je to veta „A predsa sa točí“.

Slávny výrok, ktorým Galileo bránil vo vedeckom spore svoje presvedčenie o tom, že planéta Zem sa točí okolo Slnka, je zapísaný v mnohých knihách dejepisu a modernej vedy. Podľa mnohých však naznačuje najmä to, že „skutočná pravda vyjde vždy raz najavo“.

Štyridsaťšesťročná hviezda má na tele mnoho tetovaní, ktoré majú pre ňu veľmi osobný význam. Medzi nimi sa objavuje napríklad úryvok z básne od známeho básnika Rumiho, ktorý sa nachádza tesne pod novou ozdobou na predlaktí. Na tele má však zaznamenané aj spomienky na navštívené krajiny či napríklad na narodenie svojich detí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #tetovanie #výrok

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...