Až tri deti boli pripravené svedčiť v súdnom spore proti Pittovi, tvrdí Jolie

Angelina Jolie tvrdila, že tri z jej detí chceli svedčiť proti Bradovi Pittovi v prípade ich sporu o opatrovníctvo, odhalili to súdne dokumenty, o čom informuje magazín US Weekly.

19.06.2021 10:30
Brad Pitt a Angelina Jolie Foto:
Brad Pitt a Angelina Jolie na Oscaroch v roku 2014.
debata

Bývalý pár je rodičmi šiestich detí, z toho piatich maloletých. Právnici Jolie predložili dokumenty týkajúce sa jej úsilia diskvalifikovať sudcu Johna Ouderkirka z rozhodnutia v ich súdnom spore pre jeho údajné pretrvávajúce obchodné a profesionálne vzťahy s jedným z Pittových právnikov.

Angelina Jolie zároveň uviedla, že tri z jej detí s bývalým manželom Bradom Pittom dúfali, že proti nemu budú môcť svedčiť v ich spore. Jolie (46) a Pitt (57), ktorí oficiálne ukončili rozvodové konanie v roku 2019, sú rodičmi šiestich detí, z toho je päť maloletých – Maddoxa (19), Pax (17), Zahary (16), Shiloh (14) a dvojičiek Vivienne a Knox (12).

Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia - Maddox Jolie-Pitt (vľavo) a Pax Jolie-Pitt. Čítajte viac Angelina vraj má dôkaz o Pittovom domácom násilí! Proti otcovi svedčil už syn Maddox

V súdnom dokumente z decembra 2020, ktorý sa dostal do redakcie magazínu „Us Weekly“, právny tím Jolieovej uviedol, že „tri z detí požiadali o svedectvo“ v prebiehajúcom konaní o opatrovníctve. "Deti, o ktoré v spore ide, sú dosť staré na to, aby pochopili, o čo ide,“ uviedla podľa dokumentov právnička herečky a dodala: „Súdny spor musí mať dopad na ich emocionálny stav.“ Podľa jej slov udržiavať deti v neustálom napätí v súvislosti s ich vypovedaním, bolo neopodstatnené a kruté.

Brad Pitt Čítajte viac Brad Pitt je v koncoch! Toto si nezaslúžil, je o tom presvedčený

Už v marci magazín US Weekly informoval, že syn Maddox vypovedal v spore proti otcovi. Práve chlapec, ktorý sa narodil v Kambodži a ktorého si Jolie osvojila ešte ako rozvedená herečka po skrachovanom manželstve s Billym Bobom Thorntonom, mal pred pár rokmi podnietiť rozchod páru. Médiá vtedy špekulovali o konflikte s adoptívnym otcom Bradom Pittom na palube súkromného lietadla a Pitta dokonca vyšetrovali. Nič sa však nepreukázalo a herec bol zbavený obvinený. Slávny pár ohlásil rozchod v roku 2016, spory o deti však pretrvávajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...