Anne Hathaway nebola prvou voľbou pre film Diabol nosí Pradu! Jej rolu mala hrať iná herečka, ale odmietla

Film Diabol nosí Pradu sa do kín dostal pred 15-stimi rokmi. A mohol vyzerať celkom inak.

20.06.2021 10:30
Anne Hathaway Foto:
Herečka Anne Hathaway.
debata

Pre herečku Meryl Streepovú nebolo nakrúcanie snímky vôbec ľahké. V rozhovore pre „Entertainment Weekly“ opísala, že na vznik scén zo slávneho filmu spomína s hrôzou.

„Bola som taká deprimovaná,“ opísala oscarová hviezda, ktorá sa počas nakrúcania držala metódy zvanej „Method Acting“, čo obnášalo, že aj mimo kamier sa Streep správala ako obávaná šéfredaktorka módneho magazínu Miranda Priestly, ktorú hrala. Z dlhodobého hľadiska malo toto správanie vplyv na jej náladu. Aj preto následne Streep povedala: „To bolo naposledy, čo som vyskúšala túto metódu.“ Napriek tomu sa so svojou vtedajšou situáciou zmierila: „Povedala som si: ‚No, to je cena, ktorú platíš, keď si šéfka‘.“

Popri Streepovej v hlavnej úlohe Andy žiarila krásna Anne Hathaway (38), ktorá hrala mladú absolventku univerzity, ktorá dostane miesto asistentky, „pre ktoré by vraždili milióny dievčat“. Mimochodom, Hathaway nebola prvou voľbou pre túto rolu. Úloha bola pôvodne plánovaná pre herečku Rachel McAdams (42), ktorá ju podľa 62-ročného režiséra Davida Frankela odmietla trikrát.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anne Hathaway #Diabol nosí Pradu

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....