Scenáristka televízneho hitu mesiace bojovala s covidom: Nevydržala, vzala si život

Smutnú správu priniesli médiá za Atlantikom. Jedna zo známych scenáristiek, podpísaná pod televíznym hitom konca 90-tych rokov - seriálom Dawson's Creek, spáchala samovraždu. Stalo sa tak už koncom mája.

18.06.2021 09:25
shutterstock 182557205 Foto:
Scenáristka Heidi Ferrer na zábere z roku 2008.
debata (7)

Päťdesiatročná Heidi Ferrer, ktorá spolupracovala na seriálovom hite s herečkami Katie Holmesovou, Michelle Williamsovou a ich mužskými kolegami Joshuom Jacksonom a Jamesom van der Beekom, sa rozhodla vziať si život po 13-mesačnom boji s následkami ochorenia na covid-19. Informoval o tom jej manžel Nick Guthe.

„Tu je Heidin manžel Nick, ktorý sa s vami chce podeliť o tragickú správu, že sme stratili nášho krásneho anjela kvôli dlhému a bolestivému covidu. Stalo sa tak 26. mája 2021,“ napísal Nick Guthe na blogu Girl to Mom.

„Ukrutná fyzická bolesť a neschopnosť zaspať od bolesti viedli Heidi k rozhodnutiu, že radšej opustí tento svet podľa vlastných podmienok, skôr ako sa jej stav viac zhorší,“ ozrejmil Guthe a doplnil, že od infikovania sa vírusom covid-19 prežila jeho manželka skutočne ťažké obdobie, ktoré trvalo viac ako rok.

"Vyše 13 mesiacov jej covid zobral každú časť života: mobilitu, pôžitok z jedla, pretože musela jesť veľmi obmedzujúcu stravu, a nakoniec jej schopnosť spať a dokonca aj čítať knihy a tešiť sa z nich,“ napísal zronený manžel. Dvojica spolu vychovávala trinásťročného syna Brexona

7 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #samovražda #Covid-19

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....