5 rokov manželia, on sa jej nevie nabažiť! Margot Robbie prezradila na muža tajomstvo

Zvyčajne ju nesprevádza na premiérach ani spoločenských akciách a fotografov sa stráni. Teraz však fotografi pristihli manžela herečky Margot Robbieovej doslova "v akcii". Párik si vychutnával dovolenku a svoju nehasnúcu lásku!

20.06.2021 00:00
616196238 Foto:
Herečka Margot Robbie v objatí manžela Toma Ackerlyho na dovolenke v Mexiku.
debata (2)

Zábery vznikli v jednom z luxusných rezortov Puerto Vallarta v Mexiku, kam si manželia odleteli za oddychom a slnkom. Paparazzovia ich však pristihli aj napriek relatívne dobre stráženému miestu a ilúzii súkromia, v ktorú asi dvojica dúfala.

Tom Ackerly, ktorý je manželom slávnej blondínky od roku 2016, sa vynoril z mora a zamieril ku svojej polovičky ukrytej v tieni na ležadle pod baldachýnom. Margot Robbie bola zabalená v uteráku a on si ľahol priamo na ňu a vtisol jej niekoľko nežných bozkov. Vidieť známu herečku, nominovanú v minulosti už dvakrát na Oscara, v takejto intímnej chvíli bolo pomerne netypické. Hviezda filmov Vtedy v Hollywoode či Ja, Tonya si totiž svoje súkromie úzkostlivo stráži.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Ackerley (@tomackerleyy)

Len nedávno sa však celkom prekvapivo rozhovorila o svojom mužovi počas návštevy talk-šou Jamesa Cordena. Prezradila mu, že jej partner je pravidelne šokovaný z nástrah divočiny, ktoré na neho striehnu v jej rodnej Austrálii, ale tiež v Los Angeles. „Môj muž neznáša hady,“ prezradila Margot Robbie. „Je Angličan a zdá sa, že u vás ich asi vôbec nemáte. Ale teda, inak sú všade! Žijem v LA a nedávno sme mali dvojmetrového hada na záhrade, kúsok od domu, od našej kuchyne,“ prezradila Robbie. „Hej, on takmer dostal zástavu srdca,“ poznamenala so smiechom.

O tom, či sa manželia chystajú rozšíriť svoju rodinu o prvého potomka, zatiaľ asi nemôže byť reč. Margot Robbie čaká niekoľko nových projektov, na ktorých by mala pracovať. Okrem ďalšieho filmu Suicide Squad bude nakrúcať s režisérom Davidom O. Russellom a čaká ju tiež film Gotham City Sirens, v ktorom si zopakuje rolu Harlequine. Okrem toho ju čaká filmovanie príbehu Marian, ktorý má priniesť nový pohľad na legendu o Robinovi Hoodovi a tiež triler Ruin.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #láska #Margot Robbie #Tom Ackerly

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...