Stretne sa s Lilibet brat zosnulej Diany skôr, ako členovia kráľovskej rodiny? Je to možné

Vojvodkyňa Meghan a princ Harry doteraz držia svoju dcérku Lilibet mimo očí verejnosti - žiadne fotografie či verejné vystúpenie ako to bolo v prípade Archieho.

21.06.2021 00:00
princ Harry Foto:
19. mája 2018 si britský princ Harry a americká herečka Meghan Markle stali manželmi.
debata

Rodina žije v luxusnej vile v kalifornskom Montecito užíva si prvé týždne ako štvorčlenná rodina. Ich dcéra Lilibet Diana sa narodila 4. júna 2021 a Sussexovci sa o novinku podelili so svetom 6. júna. Ako informoval portál mirror.co.uk, dievčatko zatiaľ videla iba kráľovná Alžbeta II. cez obrazovku, na diaľku.

kate Čítajte viac Kráľovná Alžbeta II. ako hostiteľka, Kate ako najžiarivejšia hviezda po jej boku

Kedy a či vôbec sa Meghan a Harry podelia o fotografiu svojej dcéry so svetom, zostáva tajomstvom. Rovnako tak čas, kedy kráľovská rodina v Británii spozná svojho najmladšieho člena rodiny tvárou v tvár.

Je však možné, že brat zosnulej princeznej Diany, Charles Spencer (57), sa čoskoro s Lili stretne osobne. Aspoň to naznačil pre spomínaný portál. „Som vo veku, v ktorom už mám desať prasynovcov a praneterí, ale každé je veľkým potešením,“ povedal Spencer a na margo stretnutia s Lili dodal: "Takže môžem skutočne povedať, áno, naozaj sa teším.“

aLžBETA Čítajte viac Kráľovná je nešťastná! Aj v tomto duchu informujú britské médiá v súvislosti s výberom mena jej pravnučky

Je však nepravdepodobné, že by si verejnosť všimla návštevu Dianinho brata v Kalifornii. Na rozdiel od sledovaných členov kráľovskej rodiny, Spencer sa môže po svete pohybovať bez veľkého povšimnutia médiami, takže ak má plány na návštevu Kalifornie, môže ich smelo zrealizovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Diana #Lilibet

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....