Opatovský na streche 12-poschodového paneláka: To všetko kvôli... Novej skúsenosti

Príbeh skladby Roba Opatovského Je nad slnko jasné sa začal odvíjať na sociálnych sieťach a k dnešnému dňu má skladba tri verzie.

21.06.2021 00:00
opatovský Foto:
R. Opatovský a acapella zoskupenie For You počas nakrúcania klipu ku skladbe Je nad slnko jasné.
debata

Aktuálny singel s textom Oľgy Šifrovej bol premiérovaný v tzv. lockdown verzii, v máji pribudla štúdiová verzia s kapelou a v týchto dňoch aj acapella remix pripravený v spolupráci s formáciou For You.

"Acapella remix je energickejší, veselší a slnečnejší,“ povedal R. Opatovský, pre ktorého je to prvá podobná skúsenosť. "Nechcel som ďalšiu pomalú verziu a toto zafungovalo ihneď na prvej skúške s For You. Pesnička sa perfektne nakopla,“ dodal.

Videoklip sa nakrúcal v bratislavskej Petržalke na streche 12-poschodového paneláka. „Túto lokalitu som mal už dávno vyhliadnutú a teraz prišiel ten správny čas využiť ju na videoklip s Robom. Videoklip natočil a postrihal Kubo "Točič“ Chochula s Nitry,“ prezradil Andrej Mann z For You. "Robo nás oslovil s ponukou naspievať vokály do verzie s hudobnými nástrojmi, preto sme skladbu poznali veľmi dobre a o to ľahšie sa aranžovala do acapella verzie. O aranž sa postarala najmä Nika Barľáková a Emil Smoliga. My ostatní sme potom naspievali svoje party. Častejšie však tvoríme a aranžujeme všetci spolu presne tak, ako to robia hudobníci v iných kapelách,“ povedal Milan Masiarik z For You.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robo Opatovský #For You

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...