Pár dní rozvedený vnuk Alžbety II. na dostihoch: Dobrá nálada a dotyky tejto ženy!

Pár dní po finalizovaní rozvodu sa ukázal v spoločnosti. Vnuk kráľovnej Alžbety II., Peter Phillips, nebol pritom sám. Spoločnosť mu na dostihoch v Ascote robili dve dámy.

19.06.2021 00:00
616362582 Foto:
Moderátorka Natalie Pinkham (vľavo) sa dotýka Petra Phillipsa, najstaršieho vnuka kráľovnej Alžbety II. počas dostihov v Ascote. Po boku stojí Zara Tindall, Phillipsova mladšia sestra.
debata

Jednou z nich bola Phillipsova sestra Zara, ktorá je vydatá za hráča ragby Mika Tindalla. Druhou dlhoročná kamarátka rodiny – moderátorka Natalie Pinkham. Zábery z VIP lóže, ktoré zhotovili reportéri, však vyvolali aj otázky o tom, či je Pinkham naozaj len dobrou priateľkou Zary a Petra, alebo je to vo vzťahu so 43-ročným Petrom o niečo vážnejšie.

Trio si užívalo preteky a atmosféru dostihov, celkom zjavne mali svojich favoritov – či už je reč o koňoch z kráľovských stajní alebo tátošoch, na ktorých mohli staviť peniaze. Prehliadnuť sa však nedala reč tela medzi Natalie Pinkhamovou a čerstvo „rozvedeným“ štyridsiatnikom. Moderátorka sa ho viackrát dotkla na rukách či ramenách. V momentoch radosti z diania na pretekárskej dráhe mali zjavne Phillipe a Pinkhamová bližšie jeden k druhému. Spokojná sestra Zara sa držala od dvojice v miernej vzdialenosti.

Princ Charles a vojvodkyňa Camilla na podujatí...
Zara Tindal  na podujatí Royal Ascot.
+4Členovia kráľovskej rodiny na podujatí Royal...

Podnikateľ Phillips je synom princeznej Anne a vôbec najstarším vnukom britskej kráľovnej Alžbety II. Verejnosť ho neprehliadla ani pred pár mesiacmi, keď sa objavil na pohrebe svojho starého otca a kráľovninho manžela – princa Philipa. Zaujal najmä fakt, že v smútočnom sprievode kráčal medzi princom Williamom a princom Harrym, ktorí sú jeho bratrancami. Špekulovalo sa o tom, že práve Phillips dostal za úlohu zmierniť napätie, ktoré panuje medzi bratmi. Vďaka tomu sa objavil na väčšine fotografií, ktoré v deň poslednej rozlúčky vznikli.

Britain Prince Philip Čítajte viac Nespojí ich ani smrť milovaného starkého? Harry a William nebudú kráčať za rakvou spolu

O rozvode s Autumn Phillipsovou – prvou manželkou, s ktorou sa vzali v roku 2008, informoval fešný člen kráľovskej rodiny už vo februári minulého roka, pričom vtedy potvrdil, že dvojica nežije v spoločnej domácnosti už od roku 2019. Napriek tomu si museli počkať až do 14. júna 2021, kým súd ich manželstvo ukončil. Či sa v období čakania zblížil vnuk britskej kráľovnej s inou ženou, médiá zatiaľ viacmenej špekulovali. Zábery z Ascotu by však mohli naznačovať veľa. Dvojica však zatiaľ nič nepotvrdila. Budeme si teda musieť počkať…

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozvod #dostihy #Ascot #Peter Phillips

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...