Naozaj osobná fotografia, ktorá dojíma! Mladá Alžbeta II. v obklopení mužov jej života

Britská kráľovná Alžbeta II. (95) zverejnila na Deň otcov na oficiálnom účte kráľovskej rodiny na Instagrame osobnú fotografiu.

21.06.2021 12:00
debata (1)

Na čierno-bielom zábere je zachytená panovníčka v mladom veku so svojím otcom, kráľom Jurajom VI., vidieť na ňom aj princa Philipa a vtedy iba trojročného princa Charlesa. Pod záberom je veta: „Všetkým otcom kdekoľvek na svete prajeme veľmi výnimočný Deň otcov.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Fotografia kráľovskej rodiny bola urobená v roku 1951. Mladý princ Charles sedí na soche na zámku Balmoral v Škótsku. Nasledujúci rok Juraj VI. náhle zomiera vo veku 56 rokov a jeho dcéra Alžbeta sa stáva kráľovnou Veľkej Británie. Princ Philip, manžel kráľovnej, zomrel začiatkom apríla vo veku 99 rokov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse)

Záberom z minulosti si na svojho nedávno zosnulého otca zaspomínal aj princ Charles. Ale zverejnil aj fotografiu so svojimi dvoma synmi, princom Harrym a Williamom.

Vojvodkyňa Kate a princ William zverejnili želanie ku Dňu otcov ako krátke video, na ktorom sú na nástenke pripnuté štyri rôzne fotografie, zachytávajúce okrem iných aj celú kráľovskú rodinu, na ktorej ešte spolu s vnúčatami pózuje aj zosnulý princ Philip.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Alžbeta II. #Deň otcov

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...