Lakatošová sa nezdá: Pred fotografov s jedným, na žúr s ďalším (vlastným) chlapom

Patria medzi najstabilnejšie páry domáceho šoubiznisu, no svoj vzťah medializujú len veľmi málo. Na nedávnom vyhlásení ocenení Krištáľové krídlo sa riaditeľka súťaže krásy a bývalá misska Silvia Chovancová-Lakatošová tiež objavila po boku iného muža. Najprv...

23.06.2021 00:00
Silvia Lakatosova a jej manzel Palo Chovanec Foto:
Riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Lakatošová a jej manžel Pavol Chovanec.
debata

Áno, faktom je, že hoci sa mohlo zdať, že Lakatošová je opäť v spoločnosti bez svojho manžela Pavla Chovanca, opak bol pravdou. Štyridsaťsedemročná brunetka dorazila na slávnostný galavečer po boku dizajnéra Fera Mikloška, ktorý patrí k jej dlhoročným kamarátom a tiež autorom časti jej garderóby. Postaral sa aj o jej spoločenské šaty na nedeľňajší galavečer.

Až objektívy z priestorov pezinského zámku, kde sa akcia konala, však následne odhalili, že sa riaditeľka Miss Universe SR vrátila do náručia svojho dlhoročného partnera a otca svojich dvoch detí. Dokonca ich fotografi zachytili pri nežnom manželskom bozku.

Silvia Chovancová-Lakatošová v šatách od Fera...
FERO MIKLOSKO-SILVIA LAKATOSOVA-1 Silvia Chovancová-Lakatošová v šatách od Fera Mikloška, spoločne s Mikloškom, ktorý je jej dlhoročný kamarát.

Bývalý rozhlasový moderátor a dnes najmä podnikateľ Pavol Chovanec, ktorý je od Lakatošovej o sedem rokov starší, sa radšej drží v úzadí a necháva pred fotografmi vyniknúť známu manželku. Na Silvii Lakatošovej je dobre vidieť, že záujem médií si užíva a tak si to so svojou mužskou polovičkou vlastne rozumne podelili.

Okrem tohto páru na nedávnom Krištáľovom krídle zaujali aj ďalšie známe tváre, medzi nimi nepochybne najviac garantka Krištáľového krídla Danka Barteková, ktorá sa objavila po boku nového fešáka. Na Krištáľovom krídle v roku 2019 ju sprevádzal ešte vtedajší partner Andrej, o ktorom nechcela prezrádzať žiadne detaily. Zdá sa však, že jedným si môžeme byť istí – už Bartekovú nesprevádza, aspoň nie na Krištáľovom krídle.

V minulosti pritom úspešná strelkyňa tvorila pár napríklad s trénerom Petrom Likérom či spevákom Petrom Cmorikom. Ďalšie páry, ako aj módu hostí, si pozrite v našej galérii.

Moderátorka a herečka Karin Haydu,
Silvia Chovancová-Lakatošová v šatách od Fera...
+52Speváčka Lina Mayer v kreácii od Michaely...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Danka Barteková #pár #Silvia Lakatošová-Chovancová #Krištáľové krídlo #Pavol Chovanec

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...