Vojvodkyňu Kate rozosmiali školáci! Po zábave prišla odmena, hostila ich vlastným medom

Smiech, živá konverzácia aj hry - návšteva britskej vojvodkyne Kate v priestoroch Prírodovedeckého múzea v Londýne sa niesla vo veľmi uvoľnenom duchu. Nadšené boli nielen prítomné deti, ale aj samotná členka kráľovskej rodiny.

23.06.2021 07:00
Britain Royals Foto: ,
Takto rozosmiať dokážu vojvodkyňu Kate najmä tí najmenší. Jej pozitívny vzťah k deťom je dlhoročne známy.
debata (4)

Mama troch ratolestí je pri deťoch zjavne vo svojom živle, čo potvrdzuje séria záberov z utorňajšieho popoludnia. Kate dorazila v ležérnej kombinácii džínsov, bieleho trička, tenisiek a ľahkého voľnočasového saka. Nemala problém posadať si na zem k deťom a živo s nimi diskutovať, ani sa nechať poučiť o prírode či zahrať niekoľko vedomostných hier.

Za odmenu potom nechala časti školáčok ochutnať z medu, ktorý pochádza z jej vlastného úľa – teda lepšie povedané z úľa, ktorý sa nachádza v priestoroch múzejných záhrad a ktoré sponzoruje práve manželka princa Williama. Podľa magazínu Hello sa vojvodkyňa snažila deťom vysvetliť, že je veľmi dôležité chrániť prírodu a tiež sa zhovárali spoločne práve o dôležitosti včelstva.

Vojvodkyňa Kate opäť zaujala svojou nenútenou...
Takto rozosmiať dokážu vojvodkyňu Kate najmä tí...
+4Vojvodkyňa Kate z Cambridge v sprievode...

„Uvidíme, či chutí rovnako ako doma,“ prihovorila sa deťom, keď im dala ochutnať z pohára plného zlatistého medu. "Chutí to ako med z obchodov? Chutí to ako kvety,“ spýtala sa detí. "Zakaždým, keď uvidíte včelu; povedzte, ďakujem veľmi pekne, pretože pripravujú vynikajúci med,“ citoval Kate magazín Hello.

Členka kráľovskej rodiny sa len minulý týždeň prihovorila verejnosti pri štarte nového programu, pod ktorým je podpísaná ako garantka a ambasádorka. Kate sa rozhodla podporiť program, ktorý sa cieli na rané detstvo a má pomáhať rodičom a ich deťom rozvíjať schopnosti detí práve v tomto kľúčovom období života.

Vojvodkyňa tiež zaujala na piatkovom stretnutí s vybranými rodičmi, keď sa na akcii objavila v elegantných šatách a s dáždnikom vo farbe dúhy.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vojvodkyňa Kate #návšteva #múzeum #med

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...