Princ William povzbudil Anglicko v zápase s Českom! Emócie ním ale vo Wembley nelomcovali

Prines nám šťastie! Fanúšikovia kráľovskej rodiny aj futbalu sa potešili, keď sa na londýnskom štadióne vo Wembley v hľadisku objavil aj princ William.

23.06.2021 08:48
England Czech Republic Euro 2020 Soccer Foto: ,
Princ William povzbudil Anglicko v zápase s Českom vo Wembley.
debata

Objektívy ho zachytili, ako si užil športový večer mimo domu, bez svojich troch ratolestí aj bez manželky, vojvodkyne Kate.

Vojvoda z Cambridge si zaspieval spolu s ostatnými fanúšikmi hymnu a následne sa usadil na svoje miesto v prvom rade pred zápasom anglického tímu s Českom. Keďže futbalisti Anglicka zvíťazili nad výberom Česka 1:0 a so ziskom siedmich bodov sa stali víťazmi základnej D-skupiny majstrovstiev Európy, mohol si aj týmto spôsobom vychutnať oslavu svojich 39. narodenín, ktoré mal 21. júna.

Princ William povzbudil Anglicko v zápase s...
Princ William povzbudil Anglicko v zápase s...
+1Princ William povzbudil Anglicko v zápase s...

Ako uvádza britský portál express.co.uk, fanúšikovia ocenili prítomnosť člena kráľovskej rodiny na tribúne a od začiatku zápasu verili, že William prinesie tímu šťastie. „Prines nám šťastie“, aj v tomto duchu vyznievali komentáre fanúšikov pred zápasom či „Je krásne vidieť vojvodu z Cambridge, princa Williama, dnes večer na futbale Českej republiky proti Anglicku. Veľa šťastia Anglicku“ – znel ďalší z komentárov.

Princ mal v hľadisku na tvári rúško, takže jeho emócie objektívy nezachytili. Gestom, ktorým dal najavo radosť z úspechu, bol len zodvihnutý palec. Žiadne výbuchy radosti člena kráľovskej rodiny tak fanúšikovia nevideli, William sa zrejme z víťazstva Anglicka viac tešil neskôr, v súkromí Kensingtonského paláca.

Britain Royals Čítajte viac Vojvodkyňu Kate rozosmiali školáci! Po zábave prišla odmena, hostila ich vlastným medom

V utorok sa William fanúšikom poďakoval aj za želania ak jeho sviatku, na Instagrame manželia zverejnili fotografiu princa Williama s vetou: „Ďakujem za všetky krásne priania k narodeninám a milé odkazy.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #Wembley

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....