Justin nahodený v obleku, Hailey rafinovane odhalená: Takto Bieberovcov prijal Macron

Stretáva sa zvyčajne s vrcholovými politikmi či vedcami a podnikateľmi, pred pár dňami však francúzsky prezident Emmanuel Macron s manželkou prijali aj hviezdny pár zo sveta šoubiznisu.

23.06.2021 10:14
616970552 Foto:
Spevák Justin Bieber a jeho manželka Hailey po odchode z Elyzejského paláca zamierili na večeru.
debata (2)

Áno, kanadský spevák Justin Bieber a jeho polovička, topmodelka Hailey, navštívili Elyzejský palác a informovali o tom na sociálnej sieti. Fotografia, ktorú zdieľal hudobný interpret a ktorá známych manželov zachytáva v spoločnosti prezidentského páru, sa neobjavila na oficiálnych kanáloch v agentúrach.

Dvadsaťsedemročný spevák tentoraz výnimočne nechal doma rozťahanú mikinu a džínsy a nahodil sa do decentného tmavého obleku s prúžkom, ku ktorému si vzal košeľu bez viazanky. Svojmu štýlu však zostal verný výraznými teniskami.

Jeho pôvabná manželka Hailey bola opäť magnetom pre fotografov, tých v Elyzejskom paláci, ale aj na parížskych uliciach – mala totiž na sebe šaty telovej farby, ktoré odhaľovali veľkú časť jej trupu a bruška. Po boku Macronovcov však pôsobila elegantne a primerane.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

Šoubiznisovú dvojicu, ktorú francúzska hlava štátu prijala v rámci podpory umenia a kultúry, neskôr zachytili objektívy paparazzov aj v parížskych uliciach. Bieber vzal manželku do vychýrenej reštaurácie Dinand by Ferdi, neskôr ich zachytili v ďalšom lokále – reštaurácii Le Stresa.

V minulosti Macronovci prijali niekoľko známych osobností zo sveta šoubiznisu, medzi nimi napríklad speváčku Rihannu či speváka Bona z formácie U2. Vyslúžili si však za to aj kritiku niektorých politikov a verejnosti.

606432458 Čítajte viac Minišaty, nádherné krivky, manžel v závese... Hailey Bieber v uliciach ako magnet!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #Paríž #Emmanuel Macron #Hailey Baldwin

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...