Vin Diesel kontra Dwayne Johnson! Ich niekdajší spor opäť na pretrase

Spor medzi hviezdami série Rýchlo a zbesilo, Vinom Dieselom a Dwaynom Johnsonom, sa dostal na stránky novín v roku 2016, kedy prichádzal do kín siedmy diel série.

25.06.2021 00:00
diesel-koláž Foto:
Dwayne Johnson a Vin Diesel.
debata

Dwayne Johnson si zahral postavu Hobbsa, ako producent sa pod film podpísal práve Vin Diesel. Nezhody, ktoré panovali na pľace, komentoval aj sám Johnson v čase nakrúcania na svojom Instagrame.

V roku 2016 sa Johnson sťažoval na správanie niektorých hviezd počas nakrúcania filmu. „Niektorí ľudia pôsobia ako skvelí muži a sú skutočne profesionálni, zatiaľ, čo iní nie,“ opísal príspevku na Instagrame. "Zbabelci. Ak si tento film pozriete budúci apríl v kine a bude sa vám zdať, že v niektorých scénach ‚nehrám‘ (emócie boli autentické) a moja krv skutočne vrie – máte pravdu.“

Diesel sa v rozhovore pre Men’s Health k tomuto sporu vrátil a vysvetlil ho. Ako producent filmu chcel vraj z Dwayna Johnsona dostať čo najviac a snažil sa o to, aby jeho postava Hobbsa bola publikom „braná“.

„Na stvárnenie bola postava Hobbsa ťažká. Môj prístup bol plný láskavej prísnosti, aby som ako producent dostal výkon herca tam, kam som potreboval. Urobil by som všetko, čo musím, aby som mal dobré výkony hercov v tom, čo produkujem,“ vysvetlil Diesel.

Spory z roku 2016 stavali proti sebe práve Diesela a Johnsona – „The Rock“ je totiž v Hollywoode známy ako veľký profesionál, ale z produkcie filmu „vychádzali“ neustále správy o tom, ako sa s ním ťažko pracuje. Johnson vinil zo šírenia týchto správ práve Diesela – ktorý je zasa známy skôr svojimi divokými večierkami a neskorými príchodmi na pľac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dwayne Johnson

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...