Takmer 80-ročný Harrison Ford sa zranil na pľaci! Nakrúcanie Indiana Jonesa sa prerušuje

Americký herec Harrison Ford si poranil rameno pri nácviku pred natáčaním bojovej scény v piatom pokračovaní filmovej série o Indiana Jonesovi.

24.06.2021 14:00
Americký herec Harrison Ford Foto: ,
Americký herec Harrison Ford.
debata

Zranenie 78-ročnej hollywoodskej hviezdy o niekoľko týždňov pozdrží natáčanie, informoval server BBC News. Nový film o akčnom archeológovi vzniká v Británii.

Piaty diel série by sa mal v kinách objaviť v budúcom roku a uzavrie celú sériu. Zatiaľ posledný štvrtý diel pritom vznikol v roku 2008. Na príprave nového filmu sa vystriedalo niekoľko scenáristov, v minulom roku vznik akčného filmu pozdržala pandémie covidu-19.

Indiana Jones Čítajte viac Bude existovať iba jediný Indiana Jones! Harrison Ford

Príbeh o Indiana Jonesovi vzniká v Británii, počas júna natáčali filmári na hrade Bamburgh na brehu Severného mora, na historickej železnici v grófstve North Yorkshire alebo blízko anglicko-škótskych hraníc.

Filmové štúdio Disney, ktoré film pripravuje, neuviedlo, ako veľmi je zranenie vážne. Oznámilo len, že upraví harmonogram nakrúcania.

Indiana Jones Čítajte viac Pohľad na dobrodružného Indianu Jonesa prekvapí! Má 78 rokov a vyzerá... Veď posúďte

Pre Forda to nie je prvé zranenie, ku ktorému prišiel počas natáčania či mimo neho. Má za sebou niekoľko zlomenín, zranenia hlavy a zranenie si spôsoboil aj ako pilot. V roku 2017 omylom pristál so svojím jednomotorovým lietadlom na vzletovej dráhe na letisku v USA a tesne minul lietadlo prepravujúce stovku pasažierov, dopĺňa BBC.

debata chyba
Viac na túto tému: #Harrison Ford #Indiana Jones 5

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...