15 rokov šťastne rozvedený! Joey z Priateľov ukázal po boku namiesto frajerky bývalku

Ich manželstvo netrvalo dlho, ale vzťah presahuje už viac ako dvadsať rokov. A zdá sa, že je stále veľmi vrúcny. Herec Matt LeBlanc prekvapil na módnej šou so svojou spoločnosťou - bývalou manželkou Melissou.

27.06.2021 13:00
shutterstock 147283640 Foto:
Herec Matt LeBlanc a jeho exmanželka Melissa McKnight na zábere z roku 2005, keď ešte boli manželmi.
debata

Hrdina hitu Priatelia, ktorý sa vrátil do centra pozornosti vďaka televíznemu špeciálu premiérovanému pred pár týždňami, sa objavil na americkej prehliadke módnej značky Rhude. Ešte viac než jeho prítomnosť však zaujal fakt, že ho sprevádzala bývalá manželka Melissa McKnight. Dvojica ochotne zapózovala aj fotografom. Päťdesiatriročný LeBlanc bol oblečený v ležérnej kombinácii trička a nohavíc, kým jeho o dva roky mladšia ex stavila na pyžamový saténový komplet v magnetizujúcej modrej farbe.

Asi najviac zaujal fakt, že oficiálne je LeBlancovou partnerkou od roku 2016 Aurora Mulligan, producentka televíznej šou Top Gear, ktorú Američan moderuje. Írska rodáčka, mladšia od herca o 16 rokov, bola ešte prednedávnom zachytená po boku herca a podporila ho aj počas nedávnej premiéry špeciálu Priateľov.

Herec Matt LeBlanc a jeho exmanželka Melissa... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 98465978 Herec Matt LeBlanc a jeho exmanželka Melissa McKnight na zábere z roku 2003, keď ešte boli manželmi.

Samozrejme, nemusí to hneď znamenať, že by sa LeBlanc vrátil k bývalej a vymenil súčasnú partnerku za manželku. Tí, čo patria medzi fanúšikov hollywoodskeho herca a znalcov jeho života, asi vedia, že dvojica sa rozišla veľmi priateľsky. Od rozvodu, ku ktorému došlo po trojročnom manželstve už v roku 2006, sa starali spoločne o dcéru Marinu. Tá je dnes už dospelá.

Melissa, bývalá modelka, ktorej tvár zdobila mnohé magazíny v 90-tych rokoch, sa po hercovom boku objavila viackrát aj po rozvode. Napríklad v čase premiér úspešného seriálu Episodes, ktorý sa týkal života samotného LeBlanca ako zhasnutej hviezdy z televízneho seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #vzťah #Matt LeBlanc #exmanželka

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...