Neustále otázky o dieťati priviedli Jennifer Aniston až na... Dokedy to môže trvať, pýtala sa

Jennifer Aniston (52) žije na očiach verejnosti už viac ako 30 rokov.

26.06.2021 00:00
priatelia, jennifer aniston, Foto:
Jennifer Anistonová na snímke z roku 2019.
debata

Tri desaťročia, v ktorých herečka donekonečna čelí otázkam o manželstve, tehotenstve a deťoch. Nie sú to však len reportéri, ktorí slávnej seriálovej Rachel neustále kládli a kladú tieto otázky, ale aj ľudia z jej blízkeho okolia. Tlak vlastnej rodiny sa natoľko vymkol spod kontroly, že hviezda Priateľov musela podstúpiť terapiu. V rozhovore pre časopis „People“ to priznala 52-ročná hviezda a opísala, ako ju profesionálna pomoc priviedla k pokojnému životu.

Brad Pitt a Jennifer Aniston Čítajte viac Prekvapivé! Z Anistonovej úst pred kamerami odznelo jasne: Pán Pitt bol úžasný

Stále nové a nové fotografie či titulky v novinách znamenali aj nekonečné otázky zo strany členov rodiny – „Budeš mať dieťa“, „Vydáš sa?“. K jej najbližšej rodene patrí herečkin otec, John Aniston a jej nevlastný brat Alexander John Aniston. Mama herečky, Nancy Dow, zomrela v roku 2016 po dlhej chorobe.

Brad Pitt a Jennifer Aniston Čítajte viac Tento rok Pitt-Aniston rozvírili vášne, ale... Ak by im to vyšlo, oslavovali by 20. výročie

Otázky o prírastku do rodiny boli dookola „živené“ mediálnymi špekuláciami. Otázky, ktoré herečku prenasledovali dlhé desaťročia, ju stáli kopec nervov a tak si kládla často otázku: „Kedy a koľko rokov musí prejsť, aby členovia rodiny tieto hlúposti ignorovali,“ pýtala sa podľa magazínu People Aniston.

Aby sa vymanila spod neustáleho tlaku týkajúceho sa dieťaťa, herečka sa rozhodla ísť na terapiu, aby pochopila, že „sebapoznanie je kľúčom“ k vyváženému „ja“. Určité rituály v každodennom živote pomáhajú bývalej manželke Justina Therouxa a brada Pitta, aby si udržiavala zdravú myseľ. Vrátane meditácie, jogy, sledovania hier jej psov a západu slnka z jej vily v Bel-Air. Sú to podľa jej slov jednoduché veci, ktoré však dokážu do jej života vniesť pokoj. Ako opísala, jej prioritou nie je zúfalo si nájsť partnera a vydať sa, ale žiť pohodlný život a baviť sa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Jennifer Aniston

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...