Manželka 6. najbohatšieho muža sveta šla do bikín! Pred 70-kou skúša pádlovanie

Hoci jej meno možno nenapovie hneď každému, o koho ide, je isté, že v prípade Flory Perezovej je záujem fotografov zaručený. Najmä tých španielskych. Je totiž súčasťou jednej z najbohatších rodín sveta.

26.06.2021 13:30
617664827 Foto:
Flora Perez, manželka španielskeho miliardára Amancia Ortegu počas ich spoločnej dovolenky v Portofine.
debata (3)

Aby sme boli presnejší, na jej čele stojí Armacio Ortega, zakladateľ a majiteľ niekoľkých veľkých módnych spoločností, pod ktoré patria aj značky ako Zara. Ortega je vo veku 85 rokov považovaný za druhého najbohatšieho muža Európy a 6. najbohatšieho muža na svete. Ale aj tí najbohatší ľudia majú radi trochu oddychu a relaxu v letnom období. V talianskom Portofine si ho užíval aj španielsky boháč s polovičkou a so svojimi vnúčatami.

Paparazzom sa podarilo zhotoviť zábery z luxusnej jachty, na ktorej sa Ortega priplavil k pobrežiu vychýreného letoviska. Tie sa okamžite objavili v španielskych magazínoch a na stránkach väčšiny portálov.

NY World Premiere of "The Boss Baby: Family Business" Čítajte viac Po 60-ke s toľkými deťmi na krku: Baldwin ukázal rodinu, kto je tu vlastne boss?

Pozornosť potom na seba strhla práve jeho manželka Flora, ktorá budúci rok oslávi okrúhle 70. narodeniny. To jej v žiadnom prípade nebránilo siahnuť po dvojdielnych bikinách a dokonca otestovať svoje športové schopnosti a stabilitu na pádlovacej doske.

Flora Perez má zjavne talent vedieť „veci vybalansovať“. A neplatí to len pre športové aktivity v rámci rodinnej dovolenky, ale určite aj pri skĺbení života šikovnej manažérky, obchodníčky a ženskej „hlavy“ bohatého rodinného klanu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Portofino #Flora Perez #pádlovanie

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...