Nik o tom ani netušil, McGregor je v 50-ke opäť otcom. Prezradila ho dospelá dcéra!

Šťastnú novinku počas uplynulého víkendu odhalili médiá v prípade britského herca Ewana McGregora, ktorý sa naposledy zaskvel v seriáli Halston. S partnerkou Mary Elizabeth Winsteadovou sa stali rodičmi.

28.06.2021 11:30
shutterstock 1074045398 Foto:
Herec Ewan McGregor a jeho dcéra Clara na zábere z roku 2018.
debata

Informáciu o tom, že 50-ročný herec je znovu otcom, pritom priniesla jeho vlastná dcéra – dnes 25-ročná Clara McGregor, ktorú má z manželstva s prvou partnerkou Eve Mavrakis. „Vitaj na tomto svete, malý braček. A veľká gratulácia ocinovi a Mary,“ napísala k fotografii, na ktorej drží v náručí drobné batoľa, herečka Clara McGregor.

Najzaujímavejšie pritom je, že rodičovská dvojica, teda 50-ročný herec a jeho o štrnásť rokov mladšia partnerka a kolegyňa Mary Elizabeth Winstead, nikdy oficiálne nepotvrdili, že sa stanú rodičmi. Správa o tom, že herečka z filmu Podivuhodná premena Harley Quinn či štvrtého filmu Smrtonosná pasca je tehotná, bola teda veľkým prekvapením.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clara McGregor (@claramcgregor)

McGregor sa s Winsteadovou zoznámili pri nakrúcaní seriálu Fargo a aj ich vzťah odhalili až fotografie bulvárnych médií a paparazzov, ktorí ich spoločne prichytili na verejnosti. McGregor sa následne rozhodol odísť od manželky. Súd ich zväzok ukončil v roku 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #dcéra #Instagram #Ewan McGregor #Mary Elizabeth Winstead

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...