Sheeran blonďákom: Všetkým ryšavcom sa ospravedlňujem, už sa to nestane!

Spevák Ed Sheeran vydal singel Bad Habits. Vydáva sa na ňom prekvapivým smerom, skladbe dominuje výrazná basová linka a tanečný beat.

30.06.2021 00:00
Ed Sheeran - Bad Habits Foto:
Spevák a skladateľ Ed Sheeran na obale nového singla Bad Habits.
debata

Bad Habits je prvým oficiálnym sólovým singlom Eda Sheerana po dlhých štyroch rokoch. „Je skvelé byť späť, vždy sa snažím seba a svoju hudbu posúvať novým smerom. Bad Habits je toho dôkazom,“ vyhlásil spevák pred niekoľkými dňami, keď novinku oznamoval.

Vo videoklipe berie na seba vampírsku podobu. „Napadlo mi, že všetky moje zlozvyky prichádzajú so zapadajúcim slnkom a miznú, keď slnko opäť vychádza. To je vlastne dosť upírske,“ priznal v jednom z rozhovorov.

Pre natáčanie si odfarbil vlasy na blond, čo na internete Sheeran vtipne okomentoval: „Bol som blonďákom iba tri dni. Ospravedlňujem sa všetkým ryšavcom, už sa to viackrát nestane.“

Hudobne a autorsky mu s nahrávkou opäť vypomohol britský skladateľ a producent Fred Gibson aka Fred Again, s ktorým Sheeran spolupracoval už na albume No. 6 Collaborations Project alebo na minuloročnom akustickom vianočnom pozdrave fanúšikom Afterglow.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #upír #videoklip #singel #Ed Sheeran

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...