Čerstvá mama Naomi Campbell vyrazila medzi ľudí! Dcérka je stále veľkou záhadou

V máji sa jedna z najslávnejších modeliek sveta, Naomi Campbell, stala mamou.

29.06.2021 00:00
Naomi Campbell Foto:
Naomi Campbell v supermarkete v New Yorku.
debata

O novinku sa podelila na Instagrame, kde zverejnila vyjadrenie: „Krásne malé požehnanie si ma vybralo, aby som sa stala matkou, som taká poctená, že mám vo svojom živote túto jemnú dušu. Nenachádzam slová, aby som opísala celoživotné puto, ktoré teraz zdieľam s tebou, môj anjel. Nie je väčšej lásky.“

Dcérka modelky však stále zostáva zahalená niekoľkými tajomstvami. Campbell (51) doposiaľ neprezradila, či jej potomka vynosila náhradná matka alebo si dievčatko adoptovala. A takisto nie je jasné, či dieťatko vychováva sama alebo má po boku partnera, ktorý jej s malým pokladom pomáha. A slávna hviezda mól nezverejňuje ani nové zábery dievčatka.

Naomi Campbell Čítajte viac S kým vychováva Naomi Campbell svoju dcérku?

Paparazzi fotografom však krásna modelka neunikla, keď si vyšla na nákup. Fotografi ju tak medzi ľuďmi zachytili prvý raz od jej oznámenia, že sa stala mamou. Naomi Campbell nakupovala v supermarkete v New Yorku. Ako informuje Daily Mail, čerstvá mama, ktorá momentálne žije v New Yorku, v týchto časoch hľadá pozemok s domom na vidieku v Británii, kde by mohla v pokoji a v obklopení prírodou vychovávať svoje jediné dieťa.

People Naomi Campbell Čítajte viac Naomi Campbell sa stala v 50-ke mamou! Detaily sú tajné, ukázala aspoň...

Aj počas nákupu však vyzerala naozaj hviezdne – modelka mala na sebe dlhé čierne nohavice a bielu blúzku, ktorá strihom upozorňovala na jej štíhly driek. Rozpustené vlasy jej padali vyhladené na plecia a tvár jej zakrývali slnečné okuliare aj rúško.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....