Milenec sa od nej nevie odtrhnúť! Slávna raperka odtajnila, čo ich spája... v posteli

Prehliadnuť sa nedala. Raperka Megan Thee Stallion je momentálne ženskou hviezdou hip-hopovej scény číslo jeden. A na nedeľňajšom galavečere bola aj magnetom pre fotografov.

29.06.2021 11:25
debata (3)
Raperka Megan Thee Stallion (v šatách Jean Paul... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2021 BET Awards - Arrivals Raperka Megan Thee Stallion (v šatách Jean Paul Gaultier) a jej partner Pardison Fontaine.

Americká umelkyňa stavila (podobne ako mnohé ďalšie dámy) na odhaľujúcu módnu kreáciu. Model z dielne francúzskeho dizajnéra Jeana Paula Gaultiera odhalil veľa veľa nahej kože po bokoch a celkom zjavne potvrdil aj to, že raperka si neobliekla pod šaty žiadnu spodnú bielizeň. Sexepíl a erotické vyžarovanie boli zaručené. Megan však zároveň poslala svetu jasný odkaz – „som zadaná a šťastná, nechajte si zájsť chuť!“.

Na červenom koberci sprevádzal Stallionovú jej partner Pardison Fontaine, s ktorým tvorí pár od začiatku tohto roka. Dvojica sa vraj zoznámila cez sociálne siete, následne sa stretli na niekoľkých podujatiach a dnes sú doslova nerozluční. Rozumejú si vraj v rámci voľného času, ale podľa vyjadrení samotnej hudobnej hviezdy je to najmä sexuálna príťažlivosť, čo ich spájala prvé mesiace.

Herečka a speváčka Chloe Bailey v priehľadnom...
Herečka Taraji P. Henson na vyhlásení cien BET...
+20Herečka Issa Rae.

Thee Stallion, ktorá je známa svojimi provokatívnymi textami aj vystúpeniami, neváhala na sociálnej sieti odhaliť tajomstvo priamo zo spálne. „Je až príliš dobrý a je fakt veľký. Viete, čo myslím. Mám to tak rada,“ uviedla ešte vo februári počas rozhovoru na Instagram Live raperka. „Boli sme spolu v posteli a hovorím mu, spravme si trochu pauzu. Ale on nie, žiadnu nechcel, je skrátka perfektný,“ opísala ešte Stallion, ktorá v hite WAP s kolegyňou Cardi B bez ostychu rapovala o ženskom orgazme a uspokojení.

Fontaine je pritom prvým oficiálnym partnerom Megan Thee Stallionovej po Torym Lanezovi. Ten 26-ročnú hip-hopovú hviezdu postrelil do nohy v roku 2020 a vzťah dvojice bol údajne veľmi divoký.

2021 BET Awards - Arrivals Čítajte viac Toľko erotiky na jednom koberci! Hviezdy na BET Awards sa odhalili, triumf patrí Ciare
3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #sex #partner #Megan Thee Stallion

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....