Bez trička v 57 rokoch? Forma niekdajšieho tínedžerského idolu je fakt ukážková

Kedysi patril medzi najväčších fešákov zo sveta filmu a jeho fotografie viseli na stenách v mnohých detských izbách. Herec Rob Lowe sa dnes blíži k šesťdesiatke, no stále vyzerá veľmi príťažlivo.

30.06.2021 00:00
618413401 Foto:
Herec Rob Lowe na pláži v Santa Barbare.
debata (2)

Hrdina seriálového hitu Západné krídlo, ktorého v mladosti preslávili najmä snímky Eliášov oheň či Outsiders, sa objavil začiatkom týždňa na pláži v Santa Barbare. Paparazzovia zachytili 57-ročného herca s pádlovacou doskou pod pažou a veslom v druhej ruke, ako si vykračuje smerom k automobilu. Mnohých určite zaujala forma, akou sa zrelý filmový a televízny hrdina môže pochváliť.

V prípade Lowa to však vlastne nie je až také výnimočné. Na pláži ho vídať často a len v uplynulých mesiacoch sa stal vďačným objektom paparazzov niekoľkokrát. Takmer vždy len v plavkových šortkách a predvádzajúc svoju vyšportovanú figúru. Napriek tomu, že sa blíži k oficiálnemu dôchodkovému veku, otec dvoch synov, Matthewa a Johna, zjavne neplánuje poľaviť v disciplíne a udržiavaní svojej formy.

Herec Rob Lowe a jeho manželka Sheryl Berkoff. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Rob Lowe a jeho manželka Sheryl Berkoff. Herec Rob Lowe a jeho manželka Sheryl Berkoff.

Pred časom sa ocitol v centre pozornosti aj vďaka tomu, že sa šuškalo o nahrávaní rozhovoru Oprah Winfreyovej s princom Harrym a manželkou Meghan Markleovou, ktorý sa mal odohrať v záhrade v hercovej vile. Lowe to však poprel a dokonca si zavtipkoval, koľko ľudí sa ho na to pýtalo. „Harryho som videl raz šoférovať,“ vyhlásil ešte pred pár mesiacmi. „Vidieť ho tu bolo ako vidieť lochneskú príšeru,“ vtipkoval Lowe, ktorý žije vo štvrti Montecito.

Dodal tiež, že už keď sa do štvrti nasťahovala moderátorka Oprah Winfrey, pomerne ospalá vilová časť sa prebrala k životu a dodalo jej to nový dych. S príchodom britského princa a jeho manželka sa všetko ešte zintenzívnilo. „Dobrá správa je, že ceny nehnuteľností stúpli, tá horšia, že rad v Starbuckse je momentálne na omnoho dlhšie čakanie,“ zavtipkoval si tiež Lowe.

zväčšiť Herec Rob Lowe na zábere s kolegyňou Brooke... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 719751796 Herec Rob Lowe na zábere s kolegyňou Brooke Shieldsovou v roku 1987.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #pláž #forma #Rob Lowe

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....