Syn Luka Perryho (ktorý mu z oka vypadol) ukázal novú lásku - sexy wrestlerku!

Vo svete wrestlingu je dobre známy. Ale stačí sa pozrieť na jeho fotografiu aj laikovi a jeho podoba okamžite vyvolá pripomienku na slávneho otca. Reč je o Jackovi Perrym.

30.06.2021 00:00
510957600 Foto:
Zápasník Jungle Boy, inak Jack Perry, syn zosnulého herca Luka Perryho.
debata

Syn zosnulého herca Luka Perryho, ktorý v roku 2019 nečakane podľahol mŕtvici vo veku 52 rokov, sa už niekoľko rokov venuje wrestlingu. V tomto športe a profesionálnej kariére ho dlhodobo podporoval aj jeho známy otec.

Nedávno sa Jack znovu dostal do pozornosti médií, keď sa pochválil novým vzťahom. Americké šoubiznisové portály si všimli, že zápasník Jungle Boy (čo je Perryho wrestlingový pseudonym) vytvoril pár s pôvabnou kolegyňou a rovnako populárnou profesionálnou zápasníčkou Annou Jay.

Dvojica využila na zverejnenie svojho vzťahu internetovú platformu Instagram a lásku oznámili spoločnou fotografiou zamilovaného bozku. Profil pôvabnej dlhovlásky, ktorá sa okrem zápasov živí aj ako fotomodelka, je plný sexy záberov. Perrymu aj Anne gratulovali mnohí nadšení kolegovia, podľa ktorých sú skvelým párom a jeden pre druhého ako stvorení.

V prípade Jacka Perryho alias Jungle Boya, ktorý v zápasníckom ringu nosí dlhé vlasy a oblieka si kúsky so zvieracími vzormi (ako správny Džungľový chlapec), však zaujme slovenskú verejnosť určite aj jeho nápadná podobnosť so slávnym otcom. Na niektorých záberoch sa zdá akoby len Dylanovi z hitu Beverly Hills 902 10 nasadili parochňu z dlhých zvlnených vlasov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Jay⭐️ (@annajay____)

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Luke Perry #Jack Perry #wrestling

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....