Okolo exmanžela vojvodkyne Meghan je zväčša ticho! Ale pri tejto správe sa médiá nezdržali

Je to len pár týždňov, čo sa stala vojvodkyňa Meghan dvojnásobnou mamou.

30.06.2021 13:30
Meghan and Harry Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan.
debata (2)

4. júna priviedla na svet dcérku Lilibet Mountbatten-Windsor. Z rodičovských správ sa však teší aj jej exmanžel, producent Trevor Engelson (44). Jeho manželka, o desať rokov mladšia Tracey Kurland, je opäť tehotná. Aj tento pár sa tak o pár mesiacov dočká ich druhého spoločného potomka, ako informuje magazín US Weekly.

princ Harry Čítajte viac Za menom Lilibet sa skrýva ešte čosi viac! Nejde len o poctu kráľovnej Alžbete II.

Nebolo to tak dávno, čo sa Trevor a Tracey stali rodičmi po prvý raz. Ich dcéra, ktorá dostala meno Ford Grace Engelson, sa narodila v auguste 2020. Dvojica sa podľa zdroja, ktorý cituje spomínaný magazín, navyše opäť dočká dievčatka. Engelson správy nekomentuje, žije si svoj život mimo médií, instagramový účet má takisto súkromný.

Meghan Čítajte viac Čoho sa nedočkal s Meghan, toho sa jej exmanžel dočkal s inou

Vojvodkyňa Meghan, ešte ako herečka, tvorila s filmovým producentom pár dlhých sedem rokov, v septembri 2011 si povedali áno počas honosnej svadby na Jamajke. V auguste 2013 sa pár rozviedol, Meghan mala Engelsonovi dokonca vrátiť obrúčku aj zásnubný prsteň. V júni 2016 sa začal jej vzťah s britským princom Harrym, ktorý vyvrcholil svadbou v máji 2018.

Trevor Engelson požiadal Tracey Kurlandovú o ruku v lete 2018, v máji 2019 si povedali áno. Filmový producent sa na adresu svojej exmanželky, z ktorej sa medzičasom stala jedna z najsledovanejších žien sveta, nevyjadruje.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...