Wonder Woman je trojnásobnou mamou! Unavená, ale krásna sa ukázala aj s malým pokladom

35-ročná slávna predstaviteľka Wonder Woman, herečka Gal Gadot, sa správou pochválila na Instagrame.

30.06.2021 08:14
gal gadot Foto:
Herečka Gal Gadot.
debata

Spolu s manželom, Yaronom Varsanom (46), sa tešia z dcérky. „Moja drahá rodina. Nemôžem byť vďačnejšia a šťastnejšia (a unavenejšia)… Všetci sme nesmierne šťastní, že môžeme Daniellu privítať v našej rodine,“ napísala izraelská herečka k momentke, ktorú zverejnila na svojom instagramovom profile 29. júna. Okrem manžela sa do objektívu usmievajú aj ich dve staršie dcéry.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gal Gadot (@gal_gadot)

Správu, že je tehotná, krásna čiernovláska zverejnila v marci, len deň po vyhlásení cien Zlatý glóbus. Vysvetlila tak vlastne aj dôvod, prečo sa na ceremoniáli filmových a televíznych cien objavila v bielych krátkych voľných šatách.

Herečka Gal Gadot a jej manžel Yaron Versano Čítajte viac Gal Gadot o manželovi: Je taký šťastný, že sa oženil s Wonder Woman

Bývalá víťazka titulu Miss Izrael sa už dávnejšie vyjadrila, že túži po veľkej rodine a zdá sa, že jej manžel jej pomáha plniť si tento sen. Dvojica spolu vychováva dcéry Almu (9) a Mayu (3), pred oltár sa postavili v roku 2008. Ako herečka pred časom so smiechom uviedla pre magazín Hello!, jej manžel je veľmi šťastný, že sa oženil s Wonder Woman. "Je taký hrdý. Je to môj najväčší fanúšik,“ opísala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gal Gadot

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...