Divoký anjel je blond! Natalia Oreiro prekvapila, pozrite sa na jej nové vlasy

Napriek tomu, že hitom na televíznych obrazovkách bola pred viac ako dvoma dekádami, aj dnes dokáže ešte pritiahnuť pozornosť. Herečka Natalia Oreiro, známa ako Milagros z telenovely Divoký anjel, tak najnovšie urobila radikálne zmeneným imidžom.

01.07.2021 09:50
debata

Dnes 44-ročná hviezda zverejnila na svojom Instagrame sériu nových záberov, kde sa z tmavovlásky stala platinovou blondínkou. Kadere dlhých plavých vlasov predvádza pred objektívom, oblečená v krvavočervenej saténovej kreácii zloženej z kabátika lemovaného perím a nohavíc.

Rozhodnutie zmeniť sa na blondínku urobila vraj Oreiro z pracovných, ale tak trošku aj súkromných dôvodov. Ako poznamenáva v komentári pri záberoch, ide o jej vysnený look, ktorý si želala vyskúšať už naozaj dlho. A spravila tak ako moderátorka šou Uruguaj hľadá talent, ktorej premiérové epizódy sa budú v herečkinej rodnej krajine vysielať najbližšie týždne.

zväčšiť Herečka Natalia Oreiro na archívnom zábere. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 108926417 Herečka Natalia Oreiro na archívnom zábere.

Rodáčka z Montevidea sa aj vyše dvadsať rokov od nakrútenie svetovo úspešnej telenovely Divoký anjel radí medzi najznámejšie osobnosti latinskoamerickej šoubiznisovej scény. Zaujímavosťou tiež je, že má veľmi silnú fanúšikovskú základňu aj v Rusku. Dôkazom je aj fakt, že na instagramovom profile má základný popis preložený aj do azbuky. A Rusko niekoľkokrát Oreiro aj navštívila.

Jej zatiaľ posledným výraznejším projektom bol film Re Loca z roku 2018 a v roku 2013 účinkovala v úspešnom seriáli – dennej telenovele s komediálnymi prvkami pod názvom Solamente Vos. Za výkon získala aj cenu pre najlepšiu komediálnu herečku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #zmena #kráska #blond #Natalia Oreiro

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...