Urastení bratia Hemsworthovci! Pozrite sa, aké ženy majú po boku

Sú traja a všetci sa venujú herectvu. Bratia Chris, Liam a Luke Hemsworthovci sú rodení Austrálčania a naozaj očarujúci muži. Po ich boku sú tieto ženy...

06.07.2021 00:00
Hemsworth Foto:
Zľava: Liam, Chris a Luke Hemsworthovci.
debata

Drobná, 1,6 m vysoká Španielka Elsa Pataky, je manželkou najslávnejšieho z bratov, predstaviteľa Thora, Chrisa Hemswortha (37). Krásna herečka s dokonalým telom už o pár dní oslávi 45 rokov. Od roku 2015 žije spolu s manželom a ich troma potomkami v Austrálii, za svoj domov si vybrali oblasť Byron Bay. Rodina sa pravidelne venuje surfovaniu a svojich potomkov vychováva celkom normálne, ďaleko od hollywoodskych červených kobercov. Dvojica sa pred oltár postavila v decembri 2010 po pár mesiacoch randenia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Najmladší z bratov, Liam Hemsworth (31), je už istý čas šťastný po boku modelky Gabrielly Brooksovej (24). Krásna nástupkyňa jeho exmanželky, Miley Cyrusovej, sa po jeho boku objavila už aj oficiálne. Stalo sa tak v júni počas charitatívneho podujatia v Sydney, kedy si zapózovala nielen po boku Liama, ale aj po boku Chrisa Hemswortha a jeho manželky Elsy Pataky. Ako jediný z bratov Hemsworthovcov je zatiaľ Liam bez detí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gabriella Brooks (@gabriella_brooks)

Najstarší z bratov je Luke Hemsworth (40) a takisto sa venuje herectvu, je známy aj vďaka seriálu Westworld. V roku 2007 sa postavil pred oltár a s manželkou Samanthou vychovávajú štyri ratolesti. Sympatická blondínka sa z času na čas objaví po manželovom boku na premiérach, ale stránky bulvárnych médií nezapĺňa. Rodina žije v Austrálii pokojným životom bez škandálov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa hemsworthluke (@hemsworthluke)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Hemsworth #Luke Hemsworth

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...