Chris Pratt prehovoril o manželke: Milujem jej smiech, dokonca aj na pohreboch!

Už viac ako dva roky je zosobášený s dcérou Arnolda Schwarzeneggera Katherine. Herec Chris Pratt nedávno prezradil, čo na svojej manželke najviac miluje. A nevedel si vybrať.

04.07.2021 00:00
LA Premiere of "The Tomorrow War" Foto: ,
Herec Chris Pratt na premiére filmu The Tomorrow War v Los Angeles.
debata

Hrdina hitov ako Strážcovia galaxie či najnovšie snímky The Tomorrow War sa ešte v júni zúčastnil na diskusiu v rámci kola „otázok a odpovedí“ na svojom konte na Instagrame. Jedna zo zvedavých otázok, ktorú od fanšikov dostal, smerovala práve na jeho pôvabnú polovičku. „Čo je jedna z tvojich najobľúbenejších vecí na Katherine,“ opýtal sa herca fanúšik.

„Jej úsmev, jej trpezlivosť, jej statočnosť,“ začal vymenúvať Pratt. „Jej oddanosť ako matky, ako manželky. Jej viera,“ pokračoval. „A jej smiech, aj v nevhodných chvíľach, napríklad na pohrebe alebo tak nejako. Je to dosť nákazlivé,“ doplnil ešte s humorom pár dní predtým, ako dvojica oslávila výročie.

Herečka Yvonne Strahovski (vľavo) a jej...
Herec Wesley Snipes na premiére filmu The...
+4Herečka Yvonne Strahovski na premiére filmu The...

Od minulého roka sú manželia aj rodičmi dcérky Lyle, ktorá v auguste oslávi rok. „Myslím si, že keď vyrastie, bude milovať chodiť do kúpeľov alebo na masáže či do salónu krásy,“ komentoval tiež hollywoodsky herec pred časom pre People. Dôvodom podľa neho je, že dcérka zbožňuje, keď sa o ňu starajú a venujú sa jej. "Začal som jej česať vlásky a videl som, ako sa úplne uvoľnila v mojom lone. Je to vôbec prvýkrát v jej živote, kedy som ju mohol nechať skutočne ležať v mojom náručí. Česal som jej vlasy asi 15 minút,“ prezradil herec.

Pred pár dňami Pratt uviedol do sveta nový film, spomenutú snímku The Tomorrow War. Galériu z premiéry si pozrite nižšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa chris pratt (@prattprattpratt)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželka #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...