Britney Spears po rozhodnutí súdu ušla do raja! Sklamanie zaháňa spolu s partnerom

Je to len pár dní, čo speváčke Britney Spearsovej súd zamietol žiadosť, aby už jej otec, Jamie Spears, nebol správcom jej osobných a finančných záležitostí.

04.07.2021 13:14
spears Foto:
Britney Spears a Sam Asghari dovolenkujú na ostrove Maui.
debata

Po tomto údere, ktorý jej zasadil súd v Los Angeles, sa 39-ročná popová hviezda spolu s partnerom rozhodla „ujsť“ na Havajské ostrovy, kde by aspoň na chvíľu zabudla na problémy, ktoré ju sužujú.

Podľa súdneho rozhodnutia speváčka nesmie spravovať svoj majetok kvôli svojim predchádzajúcim psychickým ťažkostiam. Speváčka vyjadrila túžbu vydať sa za svojho priateľa a mať dieťa, čo jej však inštitút opatrovníctva, ktorý trvá zo strany jej otca 13 rokov, zakazuje.

shutterstock 311540954 Čítajte viac Súd uštedril Britney Spearsovej tvrdú ranu!

Práve s priateľom Samom Asgharim ju paparazzi zachytili na balkóne hotela, ako si vychutnávajú spoločné chvíle mimo domova. Sama speváčka zverejnila pre fanúšikov niekoľko videí zo súkromného lietadla, ktorým sa na ostrov Maui dopravila. Práve toto miesto Spears už niekoľkokrát označila ako svoju najobľúbenejšiu dovolenkovú destináciu, ktorú často navštevuje aj s jej dvoma synmi, Seanom (15) a Jaydenom (14). Ich otcom je jej exmanžel, tanečník Kevin Federline (42).

Otec Jamie Spears začiatkom roka 2008 prevzal opatrovníctvo nad svojou dcérou pre jej široko medializované psychické problémy. Speváčkin otec a jeho právnici vyjadrili obavy, že jeho dcéra a jej majetok v hodnote viac ako 50 miliónov dolárov môžu byť obeťami podvodov a manipulácie.

39-ročná Britney Spears má po boku partnera, o 12 rokov mladšieho osobného trénera Sama Asghariho, s ktorým tvorí pár od roku 2017.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...