Prvé zábery z poriadnej celebritnej svadby! 51-ročná nevesta bola v bielom fakt sexy

Mnoho tajností a dohadov najprv, no dnes je už jasné - speváčka Gwen Stefani a jej dlhoročný partner Blake Shelton si povedali áno. Spravili tak počas uplynulého víkendu.

06.07.2021 06:44
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwen Stefani (@gwenstefani)

Niekdajšia líderka formácie No Doubt, ktorá sa posledné roky objavuje najmä ako porotkyňa súťaže The Voice (tam sa so Sheltonom aj zoznámili), povedala v sobotu 3. júla áno svojmu partnerovi. Išlo podľa viacerých zdrojov o veľmi komorný ceremoniál, na ktorom sa zúčastnili len najbližší rodinní príslušníci a niekoľko priateľov dvojice.

Samozrejme, americké médiá začali okamžite naháňať zábery zo svadby a v tomto prípade im zrak vytrela samotná hviezda. Zverejnila ich na sociálnej sieti. Séria troch záberov, ktoré sa objavili na Stefaniovej Instagrame, zachytáva mladomanželov pri obrovskej svadobnej torte s niekoľkými poschodiami, pri romantickom západe slnka pózujúc na skalnatej vyvýšine, ale aj v limuzíne cestou z oslavy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwen Stefani (@gwenstefani)

Práve na poslednom z menovaných záberov predviedla 51-ročná speváčka a mama troch detí aj ukážkovú figúru a sexy momentom (asi najmä pre ženícha) boli jej odhalené nohy. Svadobná róba s masívnou vrstvou tylu na sukni vznikla v dielni americkej dizajnérky Very Wangovej. Sukňa bola pritom zjavne odnímateľná. Potvrdzuje to aj ďalší záber zo sociálnej siete, na ktorom sa nevesta objavuje v bielych minišatách s odhalenými nohami v sieťovaných pančuchách a bielych čižmičkách.

Stefani bola v minulosti už raz vydatá, pričom jej manželom bol niekoľko rokov hudobník Gavin Rossdale. Práve s ním má aj troch synov. Shelton má tiež už za sebou jedno manželstvo – s hudobnou kolegyňou Mirandou Lambertovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Instagram #Gwen Stefani #Blake Shelton

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....