Princ William ako hostiteľ bodoval najmä u dám! Takto využili, že Kate musela zostať doma

Britský princ naozaj dokáže očariť! Na recepcii bez manželky ho pozvané dámy sprevádzali na každom kroku.

06.07.2021 11:30
william Foto: ,
Princ William hostil v záhradách Buckinghamského paláca zamestnancov Národnej zdravotnej služby (NHS).
debata (1)

Hoci sa v nedeľu mali stať princ William a jeho manželka, vojvodkyňa Kate, spoločne hostiteľmi na recepcii v záhradách Buckinghamského paláca, napokon si musel princ vystačiť sám. Ako v nedeľu informoval Kensingtonský palác, Kate podstupuje domácu izoláciu.

"Minulý týždeň prišla vojvodkyňa z Cambridgea do kontaktu s niekým, kto bol neskôr pozitívne testovaný na COVID-19. Jej kráľovská výsosť síce nemá príznaky, ale dodržiava všetky vládou stanovené opatrenia a je v domácej izolácii,“ píše sa vo vyhlásení Kensingtonského paláca.

Princ William hostil v záhradách...
Princ William hostil v záhradách...
+2Princ William hostil v záhradách...

Otec troch detí William sa počas recepcie rozprával so zamestnancami Národnej zdravotnej služby (NHS), pozvaním na recepciu im aj týmto spôsobom vzdal hold za prácu, ktorú odvádzajú počas koronakrízy. NHS oslavuje už 73 rokov od založenia, William a Kate sú jej kráľovskými patrónmi.

Britský princ vyzeral elegantne v obleku jemnej šedej farby, ku ktorému zvolil tmavomodrú kravatu. Napriek tomu, že po svojom boku nemal manželku, o ženskú spoločnosť počas nedele núdzu nemal. V záhradách paláca ho obkolesilo niekoľko dám, ktoré sa s britským následníkom trónu uvoľnene zabávali a živo diskutovali. Ako hostiteľ princ rozhodne obstál na jednotku, zábery z podujatia o tom jasne vypovedajú.

Vojvodkyňa Kate Čítajte viac Vojvodkyňa Kate ruší svoj program, skončila v domácej izolácii

Vojvodkyňa z Cambridgea zrejme zostane v izolácii 10 dní, ako uvádza Daily Mail. Naposledy sa na verejnosti objavila v piatok, keď navštívila tenisový turnaj vo Wimbledone. Ale počas týždňa sa objavila aj vo Wembley na zápase futbalovej reprezentácie proti Nemecku. Kedy presne prišla do kontaktu s nakazenou osobou Kensingtonský palác neuviedol, vo vyhlásení znelo len spojenie „minulý týždeň“.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #buckinghamský palác

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...