Zamilovaný Robo Papp s manželkou v klipe k letnej novinke! Pozrite si ho

Tohtoročné prázdniny odpálili Robert Burian a Robo Papp skladbou Zvládneš to sám.

07.07.2021 00:00
robo papp Foto:
Robo Papp s manželkou v klipe ku skladbe Zvládneš to sám.
debata (1)

Nápad na spoluprácu medzi Burianom a Pappom vznikol už v lete minulého roka. Na skladbe Zvládneš to sám pracovali takmer rok. Novinka je letná, romantická aj motivačná, ako stvorená do horúceho a slnečného dňa. A aj do toho daždivého.

"Roba Pappa som registroval už roky ako skvelého hudobníka a speváka. Minulý rok po jednom vystúpení som ho oslovil. Robo súhlasil a pustili sme sa do toho,“ povedal Robo Burian. „Už o pár dní som sa ráno zobudil s nápadom na pesničku, ktorý som rýchlo nahral na telefón. Len tak s gitarou a poslal som ho Robovi, ktorý sa hneď pustil do produkcie. Jemu sa páčil môj nápad a mne sa páči, čo s pesničkou urobil on,“ prezradil Robo Papp.

"Naše spoločné plány, ako aj mnohým iným, skomplikovala pandémia. No všetko zlé je na niečo dobré. To, že výroba trvala dlhšie, bolo napokon vysoko pozitívne. Všetci, ktorí sme usilovne pracovali na tejto skladbe sa tešíme, že ju môžeme predstaviť. Veríme, že prinesie radosť a pozitívnu energiu. Aj názov ‚Zvládneš to sám‘ hovorí za všetko. Každý z nás, ak naozaj chce, zvládne čokoľvek,“ dodáva producent R. Burian.

Videoklip už bol v rukách Roba Pappa. "Námet a scenár som pripravil s manželkou Veronikou, ktorá v klipe aj účinkuje a je krásna,“ povedal spevák a dodal: „Réžiu, kameru a strih mal na starosti Peter Bálent, ktorý odviedol vynikajúcu prácu. K modernej pesničke s ‚dnešným‘ zvukom sme chceli nakrútiť videoklip v retro štýle. Mal som tak možnosť šoférovať kabriolet z 50. rokov aj americký karavan z 80. rokov. Zo šoférovania oboch kúskov som mal celý deň poriadny stres, keďže sa jedná o kusy, ktoré sa nedajú ľahko nahradiť.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Robo Papp

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...