Čo akcia, to dobrá nálada! Toľko úsmevov kráľovná Alžbeta II. nerozdávala roky

Hoci má za sebou pomerne náročný úvod roka 2021, britská panovníčka ho zvláda s úsmevom. Ba čo viac, až by sa zdalo, že je najspokojnejšia za dlhú dobu.

07.07.2021 00:00
Britain Royals Foto: ,
Britská kráľovná Alžbeta II. v dobrej nálade pri odchode z Royal Windsor Horse Show vo Windsore.
debata

Posledné týždne sa hlava britskej monarchie napriek svojmu veku 95 rokov zúčastnila na niekoľkých spoločenských akciách či ujala kráľovských povinností. Nielen médiá však postrehli, že Alžbeta pôsobí veľmi energicky, živo a radostne. V minulosti často vážna, posledné týždne a mesiace s úsmevom na perách, v dobrej nálade. Takto bolo možné zachytiť britskú kráľovnú na nedávnej prehliadke kráľovských stajní, počas návštevy zástupcov krajín G7, ale tiež napríklad pri stretnutí s nemeckou kancelárkou Angelou Merkelovou.

Kráľovná Alžbeta II. na akcii Royal Horse...
Deväťdesiatpäťročná kráľovná Alžbeta II. na...
+2Britská kráľovná Alžbeta II. v dobrej nálade...

Alžbeta II. pritom len pred pár mesiacmi pochovala svojho životného partnera, princa Philipa, ktorý umrel vo veku 99 rokov. Ešte pár týždňov pred jeho skonom riešila britská kráľovská rodina konflikt s odcudzeným princom Harrym a jeho manželkou Meghan. Dvojica totiž až v príliš úprimnom rozhovore s moderátorkou Oprah Winfreyovou poukázala na niektoré negatívne veci vo vnútri fungovania kráľovskej rodiny. A to asi veľa radosti jej členom neprinieslo.

Aj mnohí odborníci sa však domnievajú, že Alžbeta II. vo svojom pokročilom veku a po 70 rokoch panovania na britskom tróne už získala nadhľad nad mnohými vecami a problémy si nepripúšťa.

Britain Royal Ascot Čítajte viac Po ročnej pauze na dostihoch! Alžbeta II. neskrývala nadšenie, taký úsmev často nevídať

„Je vo skvelej nálade, plná energie. Po nútenej prestávke v čase pandémie koronavírusu, keď sa nemohla zúčastňovať osobne na mnohých podujatiach, si teraz veľmi užíva, že je to opäť možné,“ citovali britské médiá zdroje z paláca. Nuž, zdá sa, že pandemická (aj rodinná) kríza Alžbetu II. len posilnili. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #radosť #dobrá nálada #kráľovná Alžbeta II.

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...